Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 królestw

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też o tym dawałem tuta na mpc a nic na ten temat nie widzę :<

o tutaj: www.mpcforum.pl/topic/676565-tutjak-dodac-nazwy-oraz-flagi-do-empire-4-6

Nie napisałem tutaj jak dodać flagi własnie ze wzgledu na to ze ty to zrobiłeś. Mówiłem o tym w filmie przeciez

sygna.png
  • Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czym to się różni? Chodzi mi o klienta

Właściwie niewiele, trzeba zmienić trochę więcej cyferek i więcej dodać w uiscript.

Ja pierdole Ale beka nie moge.

Umiejetnosci Tenmy ograniczaja sie do kopiowania rzeczy od jego kolegow.

Gdyby nie Wojtek to by nadal siedziel W GOWIENKU :)

Nie ryzykowal bym Handlu z nim to jest mniejwiecej tak

"Tenma Kupie zabezpieczenie przed kamerem" :((((

"Okej 1500 zl daj game to ci przerobie"

"A jak mi sie nie spodoba to wpierdole ci bagdora i chuj wie co jeszcze"

Nie przesadzaj, Tenma jednak dużo potrafi.

sygnatura2.png

Opublikowano

tenma napisz im pare tutków jak wydifować game i jaki rodzaj tego game bo spam będziesz miał i zero spokoju

77142698c6284a46981a7ccf4d47786e.0.gif

Opublikowano

19967444370300919953.png

Ja pierdole Ale beka nie moge.

Umiejetnosci Tenmy ograniczaja sie do kopiowania rzeczy od jego kolegow.

Gdyby nie Wojtek to by nadal siedziel W GOWIENKU :)

Nie ryzykowal bym Handlu z nim to jest mniejwiecej tak

"Tenma Kupie zabezpieczenie przed kamerem" :((((

"Okej 1500 zl daj game to ci przerobie"

"A jak mi sie nie spodoba to wpierdole ci bagdora i chuj wie co jeszcze"

that's all for you resthea fanboys

sygna.png
Opublikowano

Panowie, ale nie ma sensu rzucać w siebie mięsem i mówić kto co umie, a kto nie. Prędzej czy później było by to na MPC, prędzej czy później dacie client swojego serwera i będzie miał każdy tą mapę. Tego nie można uniknąć, a obrażanie siebie nawzajem dużo wam nie da.

Opublikowano

No i co? zwykła rozmowa na gg? weź masz jakieś problemy, my nie chcemy wojny.

@Usama

Prawda, nie potrafiliśmy sami zrobić nowych kordów dla tych empire, a właściwie ja, bo ja te 6 królestw przygotowywałem. Coś w tym złego? Assembler nie jest prosty i to chyba nie jest nic strasznego jak nie każdy wszystko ogarnia cn?

sygnatura2.png

Opublikowano

@up quen twoj team napisal ze tenma itp. nic nie umie wiec tenma dal rozmowe ze jednak nie wszystko umiecie zrobic sami xD logika?

Dobra ale arczi i reszta twojej ekipy probuje sie wywyzszyc a teraz hejtujecie tenme ooO?

Opublikowano

@up quen twoj team napisal ze tenma itp. nic nie umie wiec tenma dal rozmowe ze jednak nie wszystko umiecie zrobic sami xD logika?

Dobra ale arczi i reszta twojej ekipy probuje sie wywyzszyc a teraz hejtujecie tenme ooO?

NIE TOBIE TEGO. Nie umie duzo. Ja tylko organizuje.

A to mi tylko dobrze wychodzi.

A Qentinios mnie uczy, po trochu.

Tenma hajtuje bo prosilem aby tego nie robil.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Ludzie. Kłócicie się jakby to było source game i binki. To TYLKO drobna modyfikacja clientside i serverside. Poza tym, zupełnie bez sensu bez zrobienia tego jakoś inaczej, bo pozostawienie każdego królestwa na innej mapie to bezsens przy tylu graczach.

Opublikowano

NIE TOBIE TEGO. Nie umie duzo. Ja tylko organizuje.

A to mi tylko dobrze wychodzi.

A Qentinios mnie uczy, po trochu.

Tenma hajtuje bo prosilem aby tego nie robil.

ALe ja nikogo nie "hajtuje" Przeciez ani jednego słowa złego o was nie powiedziałem.

Btw. Wy sie dziwiliscie jak robile mdym ze ktoś np wypakowal nevrast, a wy sie sracie o to. O takie gównienko + to ze zrobiłem to sam, a nie wypakowal/ukradłem gotowe.

Ludzie. Kłócicie się jakby to było source game i binki. To TYLKO drobna modyfikacja clientside i serverside. Poza tym, zupełnie bez sensu bez zrobienia tego jakoś inaczej, bo pozostawienie każdego królestwa na innej mapie to bezsens przy tylu graczach.

Dlatego to opublikowałem. lol

sygna.png
Opublikowano

Dlatego u nas jest jedna mapa 12x12 dla wszystkich królestw.

@Tenma

Rób allium jak ci się nudzi, a nie robisz coś co jak sam mówisz ci się nie przyda.

sygnatura2.png

Opublikowano

Wy przecież nie potraficie tworzyć nowych funkcji.

Diff to tylko podmiana wartości. O czym wy biadolicie

Jest w chuj wolnych miejsc w game, aby dodać własną funkcję poprzez zmianę wartości(difem).

Opublikowano

Ja dorzucę tylko informacji na temat funkcji net.EMPIRE_A/B/C. Domyślnie EMPIRE_A zwraca liczbę 1, B 2 a C 3. Dla dodatkowych królestw (tj EMPIRE_D/E/F) nie zwraca nam żadnej liczby czyli musimy wpisać na sztywno numerki: 4, 5 i 6

P.S. Qentinios, ja chce % z zysków za to, że podałem Ci jak ogarnąć flagi przy wyborze postaci i nazwy królestw xD

edit. wbij na irc

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

To zostało robienie mapy dla innych królestw bo zaniedługo pewno ktoś napisze poradnik łap lajka

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Nowe królestwa będą miały kolorowy nick, na stałe, niezależnie czy opcja jest włączona czy nie.

Pozostają Wam jeszcze języki i zabezpieczenie przed 7 empire.

szkoda tylko że zamiast się pochwalić i zachować dla siebie, tak jak np jest z zabezpieczeniem przed bs, dajecie na forum. Trochę chamskie. Nie zdziwiłbym się jakbym za tydzień zobaczył gotowca 6 królestw z flagami, opisami, mapą wyboru i całą resztą.

Sun

Ty czasem jeszcze jesteś na irc?

Jakbyś był to moglibyśmy gadać o % a tak to co? xD

sygnatura2.png

Opublikowano

Wiesz każdy ma swe gusta a o nich się nie dyskutuje ;)

6 królestw to zawsze jakieś urozmaicenie ;>

Na przeciętnym dobrze prosperującym serwerze metin2 jest około 300 osób online. 150 Jinno, 120 Shinsoo, 30 Chunjo. I po co więcej ?

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Pozwolę sobie zacytować z innego tematu post:

Dla tych co dalej nie wierzą że 6 królestw to dobry pomysł może przekona to że:

1. Na serwerze będą 1-2 kanały

2. Będzie specjalne miejsce do handlu do którego będzie się można dostać z każdego m1, jedynie podchodząc do siegela (bez questa)

3. W mmorpg typu Last Chaos czy Guild Wars z powodzeniem działa 5 wrogich ras czy królestw

4. W życiu, w historii nigdy nie jest równo i to normalne że jedno królestwo jest silniejsze, to dodaje grze "realistyczności"

5. Wierzę że sam serwer z powodu tych niespotykanych nigdzie indziej nowości szybko i miejmy nadzieję na długo się zapełni

Po za tym można pokazać że potrafi się coś więcej, jest to pewna nowość, na razie nigdzie się nie pojawiła.

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...