bartolonio Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam potrzebuje waszej pomocy. Otóż mam xp 32 bit i jave 32 bit i nie moge przydzielić więcej ramu mam Premke :P Gdy robie wszystko tak jak trzeba. Uruchamiam to wyskakuje java could not create java machine czy jakośtak co na to poradzic???? Będą lajki @edit Wygląda to tak: błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVneS Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Robiłeś według tego ? http://www.mpcforum.pl/topic/481266-minecraft-darmowy-launchergra/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasraaa Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LQE8tEddTZA Powinno pomóc, ale nie musi. I am M&M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Przeczyść komputer CCleanerem i/lub odkurzaczem i usuń zalegające/niepotrzebne pliki na komputerze. Mogą się po prostu gryźć i szkodzić grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolonio Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nwm czemu jak odpalam to jest przez 0.5 sek i znika WTF?? @edit Był cccleaner i nic :P @edit juz sie nie pokazuje ten błąd ale konsola pojawia sie na 0.5 sek co zrobić??? błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiQuite Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Zainstaluj Cclenaer, Gbost. i powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyberianHusky Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 @up Napisal ze czyscil , a gboost nie pomoże .. @top Przydziel programem MCPatcher. Tam masz taką opcję. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolonio Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzieki jest ok. Podacie mi cośz shaderami do minecrafta. Bo zainstalować nie umiem..... Jakiegoś gotowca Prosze bedzie limit like'ów Piszcie na PW Lub tu! błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.