Synp Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam posiadam jak narazie surke 35 lvl i chcę jak najszybciej iść na metki do sohan Co zmienić w eq żeby je ogarniać Moje eq FMS +9 SR 28 BON 8 SPOWOLNIENIE YY+8 BON 2K HP 10 MAGIA 5% DO PE BUTKI 2K HP WYZYWKA +9 PIECIO +7 SKILLE Czarowane M2 i reszte wale w zbrojke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techl4nd Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 nie potrzebnie ci iść na metki an sohan, lepiej m2 na 35 lepiej tam zarobisz. Będziesz bił długo te metki .. Ja na metki na sohan polecam Ci 55 lv, ostrze m7-G, fms sr 35+ kd+4 eq z 30+ kryt i jazda :> Shady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shao. Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ale jeżeli tak się uwziąłeś to koniecznie tarczę zmień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sul94 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Idź na pustynie, metki cienia. Drop z nich jest taki sam jak z metków 55lvl a dodatkowo dropi ogonek + z obstawy Popracuj nad ostrzem i ebo +9 najlepiej z przetopami (do ostrza złote kolce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Eq masz dobre, brakuje ebo i tarczy. Na metki to jedynie lvl Ci brakuje na sohan, 55 lvl musisz mieć. Na metkach w m2 też się nieźle dorobisz, metki na 40/45 mają także niezły drop, nie siedź na tych metkach 55/65 bo tylko czas będziesz tracił na ubicie. Drop wcale nie jest taki wyśmienity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synp Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ok dzieki like rozdane, do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.