szlapek Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam. Poszukujemy polskich graczy na UW. Jezeli masz ukonczone 16 lat, posiadasz ts3, grasz w UW i jestes lub chcesz przejsc na VRU napisz tutaj lub priv do mnie. Odezwe sie na pewno. Oferuje przyjecie do klanu, pomoc w grze oraz kredyty na zakup lf3, bo2, irysow itd. Odnośnik do komentarza
ZaklinaczDeszcz Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 To nie forum o naborze do klanu zapraszam na oficjalne forum Odnośnik do komentarza
Wojak-PL Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam. Poszukujemy polskich graczy na UW. Jezeli masz ukonczone 16 lat, posiadasz ts3, grasz w UW i jestes lub chcesz przejsc na VRU napisz tutaj lub priv do mnie. Odezwe sie na pewno. Oferuje przyjecie do klanu, pomoc w grze oraz kredyty na zakup lf3, bo2, irysow itd. Ja gram w UW 13 lvl , alfa zrobiona 17 lf-3 itp . mam ts moge zmienic firme ;d pisz PW Odnośnik do komentarza
Steoffil Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wojak ? Hmmm Czy chcesz opuścić nasz klan PL1 ?! Odnośnik do komentarza
szlapek Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wojak ? Hmmm Czy chcesz opuścić nasz klan PL1 ?! Z waszym klanem mamy sojusz zajrzyjcie sobie w dyplomacje to bedziecie wiedziec Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.