JaTylkoChwile Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Siema wczoraj około godziny 21 gracz chciał kupić postać za KD. Przebieg transakcji miał być taki że wysyłam zmianę e-maila robie SS i mu wysyłam wtedy on daje mi kd po czym ja akceptuje zmianę. No ok zrobiłem ss wysłałem i kazał mi czekać pod dozo ch3. Ok czekam i on pisze że nie dostanę kd bo anulowałem napisałem że mogę wysłać ss że czeka na akceptację długo nie odpisywał więc chciałem anulować ale pisało że link jest nie prawidłowy. Chciałem zalogować się na konto i pisało że login lub hasło jest nie prawidłowe a gość mnie zablokował na GG. Co on zrobił? Jakim cudem ukradł mi konto? fakt faktem było widać login i hasło na ss ale e-mail jest nie naruszony. PS: Gość ogłasza się na serwerze Monastyr Jinno (nie wiem jak z innymi królestwami) pisze że kupi postać 50lvl+ za kd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaRRamb4 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie bardzo rozumiem. Miał hasło i login, więc bez problemu zmienił hasło i email. Albo jeśli po prostu zmieniłeś email, to on przypomniał hasło i już. Pomogłem? Daj LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Potwierdza się na nowym emailu, a nie na starym. Pierw jest potwierdzenie na starym, potem na nowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4P4LONY Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 To wiesz troche dziwna sprawa bo teraz weszło troche zmian na PL więc nie jest tak łatwo kogoś okraśc Jeśli miał tylko twój login i hasło to mogł sobie grac na koncie ale nie zmienic e-maila chyba,że miałeś hasło do e-maila takie same jak ID lub Hasło do metina albo gdy miałeś e-maila na onecie(nie wiem jak na innych serwisach)ale jest tam opcja,że za sms można przywrócic hasło innej opcji nie widze chyba że to jakaś wyższa technologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbuntowana89 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Znając login i hasło, czyli posiada dane dostępowe i może ustawić własny e-mail, potwierdzenie zmiany e-mail przychodzi na nowy adres, mógł jeszcze wyjściem awaryjnym że do twojej poczty ustawił e-mail dodatkowy gdzie może ustawić przekierowanie wiadomości i przez swoją nie wiedzę straciłeś konto. /Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flajtrontri Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A ja z tego co zrozumiałem to wysłałeś zmianę maila i tylko czekałeś, aż on ją akceptuje.... Czyli nie ukradł, a sam podałeś mu swoje konto na tacy Teraz nie płacz, że nie masz konta, bo sam mu dałeś to konto. http://www.faniq.com/images/blog/funny-gifs-work-it-girl.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.