murzyny Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witam chciał bym się zapytać kogoś kto zna się na serwerze hammer mt2 gdyż nie ma znaczenia jakie bony bym nie zrobił to od innych polaków tam padam i nie wiem dlaczego nie mowie żeby wygrywać z RUMUNAMI co wydaja euro ale żeby chociaż wygrywać z tymi co nie płaca proszę o pomoc jakie bony robić na poszczególne klasy. proszę o podanie: postać 1-5 bony 6-7 bony Odnośnik do komentarza
Aziraal321 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Masz mnóstwo poradników jak zrobić pro eq na server prywatny więc nie ma potrzeby zaśmiecania forum. Masz tu linka. http://www.mpcforum....ze-bony-do-pvp/ Odnośnik do komentarza
xDeStRuCtx Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pytaj tych Polaków, którzy są lepsi od Ciebie. Może trafi sie normalny, który pomoże. Odnośnik do komentarza
murzyny Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 na razie nikt pomoc nie chce a i trafiłem na takiego co EQ mi okradł ale i tak tam wszystko jest za free to czym się martwic jeżeli ktoś tam grał i dawał rade "przeciętnym graczom" to proszę o pomoc ten poradnik mi się nie przyda bo na tym serwie w np.zbroi int można mieć itp tam nie ma ograniczeń na bony w każdym itemie mogą wbić takie same bony Odnośnik do komentarza
murzyny Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 jeżeli ktoś się zna na tym serwie pls o pomoc jakie bony zrobić w 1 EQ żeby dobre na wszystkich bylo Odnośnik do komentarza
haRnasiekRTS Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Najlepiej zrobić WP z full intem i z full abs w dwóch itemkach. 6/7 wiadomo int/pz albo wartosc i wal bez miecza:) Odnośnik do komentarza
murzyny Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 poprosił bym przykład itemu jakie bony 7 najlepszych jakie mogą wbić robić dla sury proszę pisać według wzoru. Klasa: 1-5 bony 6-7 bony Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.