Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto w banku dla 14 latka. Jaki bank polecacie ?

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim, chciałbym założyć sobie konto w banku tyle że problem polega na tym że nie wiem w jakim i ogólnie się na tym za dobrze nie znam. Byłbym wdzięczny gdybyście podali mi najlepszą możliwą ofertę jakiegoś banku :)

Z góry dziękuję :P

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

mBank ma nawet ciekawą ofertę ;D Czekam na dalsze propozycję :P

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

mBank, najlepsza oferta. Można jeszcze w innych, ale po co się babrać, po co tracić?

@downy (ci niżej xD)

Co wy widzicie w tym bzwbk? Tutaj też wszystko za darmo, w dodatku taki mikroskopijny plus, że jest lokata 0,70 w skali roku xD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

ja mam w PKO i nie mam żadnych opłat za przelewy etc.

Oczywiście 3zł za prowadzenie konta :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Chyba wybiorę mBank ;D Ale możecie wypowiadać się dalej ;P

r718w5.png

Opublikowano

Nie ma co się wypowiadać :D Nie czekaj,tylko bierz mBank :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

BZWBK

nic nie placisz za przelewy z kazdego bankomatu,prowadzenie konta,wyplaty przez internet itp.

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Osobiście od 15'ski mam w PKO BP, ale jak zobaczyłem ofertę mBanku to mi szczena opadła :D

0 opłat, po prostu się opłaca. Sam będę zmieniał.

Opublikowano

Właśnie niedawno założyłem na MBanku. Naprawde polecam, nie ma problemów z wypłatami, wszytko łatwo, sprawnie chodzi. Polecam

. .

Opublikowano

Polecam Ci ING, konto można zakładać od 13 roku życia, bezproblemowo, zero opłat za prowadzenie konta, darmowa karta mastercard/visa, limit na karcie do 3000 zł. Brak opłat za wypłaty z bankomatów ING w całej polsce. ;)

haMac ML 10.8.3 - Intel Core i3 ; Nvidia 9 Series ; HyperX ; Gigabyte

Opublikowano

W mBanku płace miesięcznie 5 złotych za karte + wypłate z każdego bankomatu + ubezpieczenie karty.

Wszystko załatwiam przez internet. Pieniądze wrzucam przez wpłatomaty.

Dobre możliwośc kredytowe, fajne możliwości oszczędzania.

Polecam gorąco.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...