Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] To co się dzieje na Rivendel

Szczawek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Godzina 22:50 dzisiaj GM jakiś włącza 200% expa, 200% yang, 200% dropa.

Kilkadziesiąt minut później:

8ziiol.jpg

To jest nic, bo to mało jeszcze w oazie i na pustyni i w innych miejscach ch1 m1 jinno. Zrzucał również Azraelów, Ripów i coś tam chyba jeszcze.

Przez ten event serwer straci dość dużą ilość graczy w tym mnie.

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

Wiedziałem, że kolejna edycja serwera prywatnego rivendel nie przyniesie dużego ludu i się sprawdziło za same przekładania ludzie się poprzenosili na inne servery o 100% lepsze od tego....

Opublikowano

Skończyłem grę na tym syfie ; ) Bo ileż można bić metki by zdobyć wymarzony item , a oni mają tu na oko 40metków ..

Idę na reinor prawdopodobnie ;3

Opublikowano

a czego spodziewaliscie sie po takiej administracji ? jedyne co to potrafia klamac i oczerniac innych aby ukryc prawde o swoim marnym serwerze

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

mi strona serwera nie działa aaaa zagrać na serwerze nie mogę bo aktualizacje patchera pobiera poprzez stronę więc lipa aa to wszystko zaczeło się jak zaczeli zmieniac cos na stronie bo 2tygi temu mi działało normalnie

Opublikowano

eq z navi na serwie nie ma - zostało usunięte ;) sam miałem eq z navi (IceShiva dzięki :D) lecz oddałem gm'owi bo i tak nie ma gdzie grać ;)

teoden.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...