Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Index

zaros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otworzyłem index w notatniku i przez to mi się gra nie chce otworzyć i ten index chcę powrócić do poprzedniej postaci dam lajki !!!!!!!!!!!

znaczy ja chcę że by index powrócił do tej postaci co był przed otworzeniem w notatniku

Opublikowano

Wejdz w panel sterowania,opcje folderow,widok,odznacz ukryj rozszerzenia znanych plikow,zastosuj,zamknij,wejdz do folderu pack w metku,najedz na plik index,wcisnij zmien nazwe i wpisz tylko wyraz Index bez zadnych rozszerzen i powinno dzialac.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Najlepszym i najpewniejszym wyjściem to zainstalowanie gry jeszcze raz. :)

Nie jest to najpewniejszym wyjściem, ponieważ wszystko co jest z tym rozszerzeniem na kompie teraz będzie uruchamiane przez notatnik... ;) Jeśli nie umiesz pomóc to chociaż nie spamuj...

@Top

Użytkownik maja1920 podał Ci poprawne rozwiązanie sprawy... ;) Bynajmniej sam dla pewności sprawdziłem i działa... ;)

Opublikowano

Jeżeli client serera na którym grasz ma AutoPachera to poprostu spachuj gre i po strawie. Jeżeli to nie pomoze to reinstall metka.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Nie jest to najpewniejszym wyjściem, ponieważ wszystko co jest z tym rozszerzeniem na kompie teraz będzie uruchamiane przez notatnik... ;) Jeśli nie umiesz pomóc to chociaż nie spamuj...

@Top

Użytkownik maja1920 podał Ci poprawne rozwiązanie sprawy... ;) Bynajmniej sam dla pewności sprawdziłem i działa... ;)

Zgodnie z regulaminem nie powielamy tych samych odpowiedzi, na razie Ty nie potrafiłeś pomóc tylko powtórzyłeś odpowiedź koleżanki. Nie jesteś od tego żeby zwracać mi uwagę, autor tematu dał wyraźnie do zrozumienia że nie zna się na przestawieniu.

Zgodnie z oryginalność gdy pobierze jeszcze raz pliki będą w postaci wyjściowej a przestawianie może wyłącznie pogorszyć sprawę. Skoro uważasz że pomogło proszę o screen. Jakoś nie widziałam że zgłosiłeś taki sam problem.

/Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zgodnie z regulaminem nie powielamy tych samych odpowiedzi, na razie Ty nie potrafiłeś pomóc tylko powtórzyłeś odpowiedź koleżanki. Nie jesteś od tego żeby zwracać mi uwagę, autor tematu dał wyraźnie do zrozumienia że nie zna się na przestawieniu.

Zgodnie z oryginalność gdy pobierze jeszcze raz pliki będą w postaci wyjściowej a przestawianie może wyłącznie pogorszyć sprawę. Skoro uważasz że pomogło proszę o screen. Jakoś nie widziałam że zgłosiłeś taki sam problem.

Powieliłem odpowiedź, aby potwierdzić iż ten sposób jest w 100% dobry. Nie zgłosiłem takiego problemu, ponieważ go nie miałem... Po prostu otworzyłem notatnikiem index i sprawdziłem czy aby na pewno to co napiszę będzie działać(nie pisałem nic, ponieważ zrobił to ktoś inny), Ty nie zrobiłaś tego, więc nie masz 100% pewności na rozwiązanie tego problemu(kierowałaś się przypuszczeniami)... ;)

PS. Niepotrzebny jest ss skoro wszystko zostało krok po kroku wyjaśnione... ;)

Opublikowano

Pawłoś to o czym Ty mowisz (a raczej co ja zrozumialem z twojej wypowiedzi) to robi się Moj Komputer > Narzedzia > Opcje folderow > Typy plików > i tu trzeba usunąć otwieranie notatnikiem danego rozszerzenia

problem w tym, że jemu nie o to chodzi a i plik index nie ma rozszerzenia -.-@Edit a przynajmniej nie powinien meić

FIX:

1. poproś kogoś o reupload

2. odpal autopatcher (wczesniej usun idndex)

A dlaczego masz problem z tym plikiem?

Bo się nie otwiera Notatnikiem tylko WordPad MFC (ten od microsoftu ;d ) albo notepad++

jak otwierasz notatnikiem to od razu ci przeskakują spacje i czasami tworzą się krzaki albo kratki

!@DOWN skąd wiesz gdzie on gra? i do jakiego serwa mu to potrzebne (global/priv)

Hejo

Opublikowano

prosze index:

download:

http://speedy.sh/Kpamw/Index

skan:

https://www.virustotal.com/file/686970f01a3b7cfde11b39ab07b47b7e3a6158f258809e8b1b8f7ec4f3fab6f1/analysis/1348600324/

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...