Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]HackShield wariuje

AviiGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem, otóż gdy zaloguję się do gry i naciskam 'enter' w tym czasie wywala grę i pisze że wykryto hacka. Grę pathowałem, próbowałem zablokować hs, wyłączyć antwirusa. No i nic. Proszę o odpowiedzi będą 5' i Like'.

Proszę o zdjęcie kilku %, tak bardzo staram się pomagać...

Sygna.png

Robię sygnaturki i nie tylko ;) Pisać GG: 38671478 !

Opublikowano

Przeskanuj kompa antywirem,,sprubuj spatchowac metka przez kurczaki.Sprubuj jako admin otworzyc i w trybie zgodnosci z sp3

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Nic z powyżej wymienionych nie działa, oto screen:

zq9pci.jpg

Sygna.png

Opublikowano

metin2 czysty?

prawopodobnie HS wykrywa jakis program działający w tle.Sprubuj włanczać metka kiedy zbędne programy nie działają w tle

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Próbowałem, problem nadal występuje..

Metin czysty -.-

Sygna.png

Opublikowano

Mam privy jak i hacki i co muszę zostawić tylko metka żebym mógł sobie pograć? -.-

Sygna.png

Opublikowano

Usuń wszystkie boty, fb, DMG, itd. Albo zrób wersję archiwalną cheatów. (ZIP lub Rar) I wtedy nie powinno być problemu.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Działa masz +' i 5' :) Prosiłbym nie zamykać tematu, gdyż każdy kto będzie miał podobny problem może tu napisać;)

Sygna.png

Opublikowano

Otóż miałem ten sam problem , tak szczerze to nic z blokadą hs nie pomoże . U mnie polegało to na tym że mam program do pokazywania fps i temp karty na poszczególnych procesach więc wyłączylem programy w menadżerze zadań i metin chodził normalnie a też mam "trochę hacków" na kompie ^^ . Wejdź w menadżer zadań i wyłącz wszystkie procesy przy których nie pisze że są systemowe . Systemowe zostaw bo to ważne . Ewentualnie zostaw sterownik karty graficznej , ale on też może być powodem

Menadżer zadan włączasz poprzez Ctrl+Alt+Del lub prawy przycisk na pasku windows i tam go wybierasz ( na pasku to na windows7 działa ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...