Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4story Legolhack V2.0

Fireman105

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wylaczcie anty virusy przez ctrl+alt+delete w procesach wszystko co jest polaczone z anty virusem czyli sam anty virus skanowania zapory itp i bedzie dzialac na 100%

A moje pytanie czy jest jakiś hax by zabijac innych graczy za hitem?

Opublikowano
wylaczcie anty virusy przez ctrl+alt+delete w procesach wszystko co jest polaczone z anty virusem czyli sam anty virus skanowania zapory itp i bedzie dzialac na 100%

A moje pytanie czy jest jakiś hax by zabijac innych graczy za hitem?

Wez spierdalaj. Daj scan tego hack'a po pierwsze.

Opublikowano

Jak nie chcesz używać to sam spierdalaj baranie, złośliwy kod hacka i już więc lepiej się nie odzywaj jak nie wiesz. Nie będę się fatygował by jakieś dziecko nie umiejętne na tym grało;[

Opublikowano

Żal mi was.Kilka postów temu dałem scana.Wszyscy komentujący jak i sam "autor" mają nie więcej niż 10 postów.

Jeśli to ściągnałeś,jesteś ELOZAJEBISTY!

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

dobry hack 1 dzien gralem 21 wojownik eq na +6 mieczyk +17 a na drugi dzien ban za cheaterstwo bo mnie jebany gm przylapal jak sie przenioslem do derion i zaczalem ich zabijac wszystkich ;p

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

MI wyskakuje jakiś błąd.

i tak w ogóle dodaj scana

GaduGadu:[5345218]

>>Robię Spolszczenia<<

Opublikowano

Szczerze To lepiej grać w 4S bo M2 to gówno GM się niczym nie interesuje a na 4S powiedziałem do gościa "

"i co przypale"

<---- temu bo zaczynał a wziołem pvp to death na 2 skille (człowiek archer) I tam to Gm sie interesuje a nie jak w M2 porażka

Ciekawe za co to 10% ?? odpowie jakiś "super Modek" ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...