Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] koniec buguna wrota?

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio kilka dni temu robiłem sobie wrota typu lambda, no i nie chciało mi się

robić zasranych matek, więc chciałem falę przeskoczyć, no i puściłem kamikadze padłem i nic........

trzeba robić falę od nowa, życie w dupe,

a jak sięto odnosi do wrót: alfa, beta, gamma i pozostałych?

czyżby koniec bugu?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Już dawno nie działa.

z wrotami nie jestem bardzo na bierząco ostatnio tylko bot i bot, ale wrota tobię ręcznie ale to poświęcam na to jeden raz na tydzień dwa,

a wielka szkoda ten bug był dużym odciążeniem, zawsze te krychy się przeskakiwało, a teraz dodatkowe 10-20 minut

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

z wrotami nie jestem bardzo na bierząco ostatnio tylko bot i bot, ale wrota tobię ręcznie ale to poświęcam na to jeden raz na tydzień dwa,

a wielka szkoda ten bug był dużym odciążeniem, zawsze te krychy się przeskakiwało, a teraz dodatkowe 10-20 minut

Zawsze można puścić bota do wrót.

bugpointblack.png

Opublikowano

jakis czas temu działało mi na gammie, padasz na DK i potem juz ich nie ma, ale jest pewien myk, masz w dzienniku ze dostajesz pd uri itp ale ich nie dolicza :/ mozesz sprubowac padanie będąc z kimś w grupie :) moze zadziała, chyba ze juz wszystko BP zepsuło :/

Opublikowano

Próbowałem w becie ale nie wyszło ;/

szkoda a to było takie przydatne:(

ale jak to mówią;

"nic nie trwa wiecznie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...