Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Usunięte konto.

Rokiter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj niechcacy skasowalem postac 50lvl wydalem na nia 200zl na boosty! I nie wiem gdzie i co napisac do suppotu!Prosze o pomoc! Wynagrodzenie limit like!

Nowicjusz
Opublikowano

Nie ma rozwiązania ...

Usunełeś trudno już nie ma

chyba ,że na e-mail powinnien być jakiś komunikat czy coś

Wejdź na e-mail i spróbuj to jakoś wycofać bo nie wiem

Jak już konta nie ma to nie przwrócisz

TYLKO SIĘ NIE TNIJ !

Opublikowano

Kurcze, sam bym zgłupiał w takiej sytuacji.

Przypuszczam, że szanse na odzyskanie konta są bliskie zera, ale możesz napisać do supportu, podać im wszystkie dane, by ich bardziej przekonać, poprosić np. o jakieś przywrócenie kierowcy, czy tam konta poprzez link wysłany na maila podanego przy rejestracji.

PAMIĘTAJ, aby wyjaśnić dokładnie problem.

Jak będziesz miał trudności z napisaniem to poproś tu o jakieś rady, jak co napisać. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Mialem POTEZNEGO LAGA przy wlaczaniu gry . Kliknalem "DO GRY" a tu nagle boom i postaci nie ma! I jak napisac do suppotu? bo jestem tak zdenerwowany ze nie umiem znalezsc.

Opublikowano

Jeżeli masz dowody że konto istniało ( screeny , potwierdzenia zakupu SB , itd .. ) to pisz do supportu .

Zawsze jest szansa że konto odzyskasz .

Opisz także zaistniałą sytuację . Jeżeli miałeś ''laga'' to support powinien coś pomóc .

Opublikowano

Ja też raz tak zrobiłem ;] I nie miałem szansy odzyskać, oczywiście 1 moje konto, które usunąłem niechcący było bez boostów a teraz stworzyłem drugie i wpakowałem troche kasy i teraz uważam, jeśli wpakowałeś tam sporo kasy o pracy to powinni ci przywrócić - oczywiście screeny zwiększą twoją szansę - Pozdro!

Opublikowano

Po ptakach. Nawet support tego nie przywróci. Konto jest bezpowrotnie usuwane z systemu po paru godzinach. Było już parę takich sytuacji i w żadnej z nich nie było zwrotu.

Cóż, masz pecha i to dużego :(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Miałem taką sytuację na poprzednim koncie .... No niestety , support mi odpisał że trzeba pisać odrazu bo po 5-8 godzinach konto jest całkowicie usuwane i nie można go przywrócić . Niestety ;) W moim przypadku to było tylko 50 zł a u cb 200 zł więc trochę gorzej .

Opublikowano

Jaka szkoda.. hahahahah trzeba było nie jarać majeranku i bys nie usunął konta

Edit. Szczerze sądzę ,ze nie masz się co łudzić iż odzyskasz konto. Cuda się zdarzają, ale bardzo rzadko;)) Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...