Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ksiądz.

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z góry chciałbym poinformować że to żaden troll.

Otóż mam problem z księdzem na religii. Jestem nowy w szkole, on jest też nowy. 1 Raz w życiu uczy. Młody jest. (Chodzi w skarpetkach i sandałach)

Otóż wstawia mi co lekcję uwagę itp. NP: Dzisiaj do mnie " Że 1 ławką ma podać odpowiedź do czegoś" (Ja siedziałem na 2ławcę). A ja do niego że siedzę na 2 ławcę, większość klasy się roześmiała a on mi uwagę wstawił i wysłał do wicedyrektorki..

Potem, powiedział że ten kto chcę może napisać słowa do piosenki. Cała klasa poza mną i kolegą pisała. Ja nie, a on do mnie czemu nie pisze. Ja na to że nie chcę. To on tym razem do dyrektora i znów uwaga. -.-

Co poradzić?

Powiem tylko że Dyrektor mnie odsyła, gdyż nie widzi problemu..

A potrzebuję dobrego zachowania itp gdyż przystępuję do Bierzmowania..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

A co można poradzić? Zapisz się do służenia na lektora to Cię może polubi. Wszystko zależy od księdza, pamiętaj to nie jest zwykły nauczyciel. U nas jest lajtowy, dostaję 6 na koniec roku za nic i można sobie robić ściągi na inne przedmioty bo po 20min już omówiony temat.

Opublikowano

Po chuja ci bierzmowanie?

Jesli sie nie myle .

Po bierzmowaniu mozesz wziasc slub oraz zostac ojcem chrzestnym

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Szkoła? Dla nauki, przyjaciół, wiedzy, beki. Sorki, ale tego nie kupisz za 50 zł w katedrze, w przeciwieństwie do bierzmowania..

Sam go nie dostałem przez konflikt z księdzem, wiec zlej na niego. Nie psuj sobie średniej głupia religia jeśli masz aspiracje na dobre liceum i tyle.

@@@

Po skończeniu 18 roku życia bierzmowanie jest płatne kilkadziesiąt zł u biskupa i po problemie. Kolega był przed wakacjami, bo miał Ojcem Ch. i musiał miec papier.

Opublikowano

Szkoła? Dla nauki, przyjaciół, wiedzy, beki. Sorki, ale tego nie kupisz za 50 zł w katedrze, w przeciwieństwie do bierzmowania..

Sam go nie dostałem przez konflikt z księdzem, wiec zlej na niego. Nie psuj sobie średniej głupia religia jeśli masz aspiracje na dobre liceum i tyle.

Zav, to był przykład.

No głupia, ale chcę zostać Ojcem Chrzestnym itp :)

Ale spróbuję z butem pogadać.

Ale podobno mu nie podpasowałem bo mam własne zdanie.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Zapomniałem dodać. Skoro chodzi w sandałkach i skarpetkach, to go po prostu wyśmiej. Pokaż mu, że nic Ci to nie robi, że wysyła Cię do dyrektorki. Jak go ośmieszysz to będą dwie opcje:

- Postawi pałke na koniec

- Odpuści i nie będzie na Ciebie zwracał uwagi ;]

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Już go wyśmiali z klasy, a on nie wiedział o co chodzi :D

Ja wystarczy że wiąże buta to się przyczepia.

Ksiądz jest surowy. Skup się na lekcji i dobrze odpowiadaj , słuchaj się go to zmieni nastawienie do ciebie.

Nie zamierzam się nikomu podporządkowywać. :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

A do klasy też tak się czepia ? Jeżeli tak możecie zrobić mu bunt :D. Kiedyś na religii nasza klasa nic nie mówiła zdenerwował się poszedł do pedagoga coś powiedział i zmienił zachowanie.

Opublikowano

On do nas że zaczyna się wkurzać, zaraz przekroczymy granicę i nie będzie nad sobą panował. To my do niego czy jest Hulkiem. To zamknął się.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

pierdol religie niech ci matka czy tam ojciec napisza zwolnienie z lekcji religii (caloroczne) i juz.. bierzmowanie tez niepotrzebne bo po cholere to? Dajesz kase i masz all...

Pozdrawiam

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...