Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Polskie czołgi

kamil9848

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Cieszycie si? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezes WG oznajmił że wejdziemy zaraz po Brytyjczykach !!!!!!!!!!!!!!!!

Co to oznacza ?

Ze nareszcie będziemy mogli rozwalać inne czołgi korzystając z naszych pięknych maszyn .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Bo mam lagi W MW3 i nie mam co robić ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Śmiechu warte xD Nasza wspaniała myśl techniczna zostanie pokazana w WoT w postaci 3 góra 5 maszyn ( 3 light 1 med i 1 heavy ) które istniały plus pięć projektów xDDD

@Edit

Nie licząc tankietek oraz prototypów mieliśmy 2 czołgi !!!!!1

Oba te czołgi to były czołgi lekkie.

Jeżeli zostaną dodane to pewnie tylko i wyłącznie w nacji Reszta Świata jako czołgi max 5 tieru xD

Opublikowano

@UP

Wtedy brakowało im jeszcze X i IX tierów :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Właśnie.... Mówił, że jeśli nie znajdą high tierów Polskich, to zostaniemy włączeni jedynie do drzewka europejskiego? Było coś ostatnio nowego w tej sprawie ogłoszone?

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Śmiechu warte xD Nasza wspaniała myśl techniczna zostanie pokazana w WoT w postaci 3 góra 5 maszyn ( 3 light 1 med i 1 heavy ) które istniały plus pięć projektów xDDD

@Edit

Nie licząc tankietek oraz prototypów mieliśmy 2 czołgi !!!!!1

Oba te czołgi to były czołgi lekkie.

Jeżeli zostaną dodane to pewnie tylko i wyłącznie w nacji Reszta Świata jako czołgi max 5 tieru xD

Francuskie drzewko to większość prototypy i plany.

Trochę ich tam mamy, mogli by dodać jako premium tanki jakieś polskie modyfikacje ruskich czołgów.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Musimy liczyć na to, że wargaming nawet wymyśli jakieś (super mega tajne) Polskie prototypy, żeby tylko zaspokoić Polską społeczność, która jest bardzo liczna i im na nas zależy xD

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Jedna polska gałązka w drzewku ogólnoeuropejskim się uzbiera, chociażby ślepa. Ja to tak sobie właśnie wyobrażam, że to drzewo będzie podzielone na gałęzie danych krajów, a jak naprawdę to się zobaczy.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Polskie czolgi beda ale nie po brytyjskim tylko dopiero po japonskim lub chinskim drzewku. Jezeli nie uzbieraja czolgow na skromne polskie drzewko to znajda sie one w drzewku ogolnoeuropejskim, ktore zostanie dodane jako ostatnie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Strasznie mnie polskie tankiety zainteresowały. Przejrzałem multum tematów i historycznych i wotowskich i powiem tak. VI tier PL max. Sorry najtwardszy czołg jaki znalazłem w eksperymentalnej wersji miał 80mm pancerza.... działa może by się skombinowało... chociaż znając WG to wyciągną coś o czym nikt nie słyszał i będą zadowoleni... nie wyobrażam sobie X tieru polskiego. Węgierskie,szwedzkie już bliżej ale nadal mam spore wątpliwości.

Opublikowano

Jak dodadzą te polskie czołgi każdy będzie się cieszył że polskie. Ale jeżeli dojdzie to IV-V tieru i zamiast polskich będzie jakiś szwedzki lub czeski to go trochę zaskoczy bo myślał że będą tylko Polacy. W dodatku WoT weźmie jakieś prototypy które nie będą dla polaków znane.

Opublikowano

Nie wierzę,że uzbierają całe drzewko polskich czołgów :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Głupie pytanie ale kompletnie się nie znam na polskich czołgach :D

Mieliśmy jakieś TD lub SPG ? ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Tutaj pisze,że to SPG :E

http://www.pancerium.pl/polska-1919-1939/czolgi/pojazdy-pzinz-130-160

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

W tym projekcie polskiego drzewka wybrałem sobie losowo kilka pojazdów, o większości to nawet śladu ni ma, a Mazur 350-D to ciągnik artylerii ;f

Grille: Ej, Mazur!

Mazur: Co?

Grille: Weź podwieź na A7.

Mazur: No to dawaj, podczepiamy! :D

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...