Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Auto do 1,000SB

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Chciałbym kupić/wypożyczyć jakieś dobre autko do max 1,000SB jeżeli takie są. Za każde propozycje daje lajka.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Z tego, co wiem, to najtańsze autko jest za 1500SB, a wypożyczać się nie opłaca.

Zapanuj nad pragnieniem wydawania tego, co zdobędziesz, dozbieraj trochę na jakieś lepsze wozy, albo już w ogóle jakieś full wypas. :D

Chociaż ja nie kupowałbym nigdy samochodów za SB, które są gorsze nawet po tuningu od Lexusa LFA.

Lexusa możesz mieć za IGC, a jest to dobry wóz. Dołożysz do niego części wyścigowe np. z poszukiwania skarbów i będziesz miał wóz bez wydawania dużo lepszy od wielu za SB.

Podsumowując - dla mnie nie opłaca się wydawać SB na wozy gorsze, niż Lexus LFA, bo na niego można zarobić, najlepiej botem.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

W innym temacie powiedziałem (chyba z nowym multihackiem).

Testowałem dzisiaj Porsche jakieśtam 4.0 i Revertóna.

Byłem zaskoczony, ale Porschak wyszedł wg. mnie dużo lepiej.

Ja polecam więc to Porsche jakieśtam 4.0. ;)

Ale wiele osób pewnie się nie zgodzi i poleci Revertóna.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

No ale powiedz mi, @dawidinho.

Czy wg. ciebie warto?

Mnie to by nie brało.

Ew. tylko dla szybkiego zdobycia części wyścigowych, jeżeli są z tym autkiem. :D

Po co części? By do Lexusa szybko wmontować.

Ale oczywiście na cierpliwości dużo można zaoszczędzić.

Oczywiście nie odradzam.

Chcesz, to weź to autko za 900SB, ale można mieć lepszy wóż za mniej, niż 2, a nawet 1 milion IGC, które można banalnie nabić na bocie.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Po co części? By do Lexusa szybko wmontować.

to tak się da ?!?!?!?! ja cholera jak chciałam z madzinki części zdobyte za diamenty wymontować i do lfa wsadzić to mi je sprzedało <_< <_<

@topic

te za 900 to pewnie jest promocja tych co im nie schodzą

Opublikowano

Znaczy się.

Pewien nie jestem mojej teorii, ale chyba jak się kupi wozik z częściami, to można je zdjąć i zamontować do innego wozu.

Tak myślę... ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@up

I się mylisz. Nie da się przełożyć części z jednego auta do drugiego, nie wprowadzaj w błąd.

@top

Możesz kupić Nissana 240 sx jak dawidinho mówil, furqa nawet dobre, ale nie ma fajerwerków. Mam go i czasem nim jeżdże po mieście 4fun :)

Radziłbym dozbierać boosty na lepsze auto ew. kupić power up'y.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dobra. Zrobie tak jak nie którzy mówili zaoszczędzę te sb i zostawię sobie gdy będzie mnie stać na lepszą furę. Macie po lajku a temat do zamknięcia.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...