Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zarobki IS-3 ?

JoJoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie chciałbym abyście podali mi zarobki tego czołgu tzn.

1. Za przegraną bitwę ale z zadanym DMG 800/1700

2. Za wygraną bitwę zadanym DMG 900/1800

PS. Bez premki

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Powiem Ci szczerze że to jakieś 8-15k za opcje pierwszą a 16 - 30 za drugą . Ja miałem na T32 31 076 bez premium , 5 fragów jakieś 1000 dmg .

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Nie pomyślałem o tym , :P

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Wiesz , w głównej mierze zależy od um . ale chyba też od czołgu zależy no nie ? ;)

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

wiadomo że zależy jak będziesz tym jeździć ale chodziło mi o to że grając innymi czołgami tego samego tieru i mając do dyspozycji te same umiejętności zarobki będą zbliżone nieważne na jakich czołgach.

Opublikowano

Nie mogłeś tak od razu napisać ? :P

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Is3 po wymaxowaniu zarabia. Jeżeli umiejętnie schowasz brzuszek i utrzymasz się na dystansie 200-400 metrów (oczywiście mówię o losowaniu na swoich tierach) jesteś prawie niezniszczalny. Potem gaz do dechy i z flanki. Czołg spokojnie wychodzi na swoje. Dobra wygrana bitwa (bo dmg jakie podałeś jest bezsensowne :mellow:) to +10/20k słaba przegrana -5/15k.

PS. nie przyzwyczajaj się. IS 8 wychodzi na zero/na minus już... xD

Opublikowano

@Up

Na 200-400m? Czyś ty ocipiał? Czołg do bliskich dystansów ma się trzymać 200-400m od przeciwnika? Te działo jest tak nie celne że góra na 100m można walczyć .

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem ht nie powinien zawsze atakowac z dystansu szczegolnie ruski czolg, ktory ma ladne ksztalty pancerza i niecelne dzialo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

czolg powinien atakowac z miejsca w ktorym przeciwnik nie moze go trafic lub z takiego ktore umozliwia sie schowanie po oddanym strzele

is3 musi chowac kadlub bo ma go slabiutko opancerzenego i 95% trafien go przebija i zadaje dgm, mozna wystawiac tylko wieze bo ona ma wieksze szanse na obicie

860331433165800174608.png

Opublikowano

Apropos celności is3.... IS JEST CELNIEJSZY NIŻ KT!!!!!!!!!!!! Zobaczcie staty. 400 metrów to może lekka przesada (o ile nie masz modułów i załogi na 100%) ale na 300 metrach trudno ci wbić w wizjer, brzuch a bl9 często wystarcza trafić w obrys czołgu (niższego tieru) lub w dolną płytę (tiery VIII IX).

Opublikowano

Apropos celności is3.... IS JEST CELNIEJSZY NIŻ KT!!!!!!!!!!!! Zobaczcie staty. 400 metrów to może lekka przesada (o ile nie masz modułów i załogi na 100%) ale na 300 metrach trudno ci wbić w wizjer, brzuch a bl9 często wystarcza trafić w obrys czołgu (niższego tieru) lub w dolną płytę (tiery VIII IX).

Po tej aktualizacji widac ta celnosc bo zwiekszyli zasieg rysowania

636451494245979649038.gif

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAH IS-3 celniejszy od KT ze 105? Chyba śnisz, KT ma celnośc 0,34 a IS-3 ma 0,40 to jest duża różnica

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dodatkowo ma tendencje kiedy pocisk wejdzie z boku wtedy jest strzał za zero :D

Zarobki:Wychodzi na zetro lub na lekki minus trzeba się postarać żeby wyjść na +

xxx

Opublikowano

Temat do zamknięcia

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

czekajcie chwilkę.... Pamiętam jak z bartollem porównywaliśmy działa i is3 był celniejszy. Poczekajcie zaraz podam statystyki....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...