Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sm Bug? Taniej? Słyszałeś Coś, Podziel Się ...

crosspp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu interesuję się SM'ami tzn. jak ludzie na allegro sprzedają je tak tanio.

Musi się im to opłacać i to nawet bardzo.

1 fakt stwierdzony przeze mnie to, że płatność musi być za pomocą sms lub paysafecard: gdyż tylko w tych sposobach płatności występują takie liczby SM jak na allegro.

Istniał niby bug poprzez paysafe polegający na wpisaniu błędnego pinu troche plątaniny i było (ktoś chce więcej to google), niestety już naprawione. SM dalej chodzą na allegro, nie chodzi mi o to by na tym zarobić ale żeby mieć na własny użytek.

Jeśli chodzi o sms widziałem że był tutaj temat odnośnie owijania telefonu folią bla bla z zasięgiem itd. Sieci poblokowały tą możliwość, a SM dalej na allegro są.

A więc istnieje inny sposób jak nie sposoby!

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

Tia.... Oni juz maja swoje sposoby ;/. Tylko jakie?

Moga tez kupowac je masowo przez paysafecard a i to i to zarabia jak ktos to kupi bo z allegro bedzie taniej niz SMSem jak to wiele osob robi.

Fw15x0y.png

Opublikowano

zobacz na allegro 750 SM za 65zł przecież to sprzedającemu by się nie opłacało ...

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

Trabancie niestety nie jesteśmy gm i nie możemy sobie zrobi własnego is ;/

Właź pod kołdrę ojciec czeka....

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...