Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Jail+FreeBuild] McSwirki-McWitch

motylii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam dzisaj została dodana mapa FreeBuild, lecz bedzie udostępniona dopiero w piątek lub sobotę !

@up

Twoim zadaniem jest wydostanie się z więzienia, do świata relanego

Jak to zrobić?

Zaczynasz w sektorze A, gdzie musisz kopać i sprzedać wydobyte przedmioty i tak aż do sektoru L.

imetin_logo.png

Opublikowano

Zapraszam dzisaj została dodana mapa FreeBuild, lecz bedzie udostępniona dopiero w piątek lub sobotę !

@up

Jak to zrobić?

Zaczynasz w sektorze A, gdzie musisz kopać i sprzedać wydobyte przedmioty i tak aż do sektoru L.

@up

Jak to zrobić?

Dziękuje

A jeszcze jedno pytanie... Ile muszę mieć kasy żeby przejść do sektora B ?

Opublikowano

SektorA-Skazany: 20

SektorB-Wiezien: 10000

SektorC-Frajer: 25000

SektorD-Cwel: 50000

SektorE-Kibol: 90000

SektorF-Pedofil: 130000

SektorG-Gwalciciel: 180000

SektorH-Zlodziej: 230000

SektorI-Gangster: 270000

SektorJ-Morderca: 330000

SektorK-Killer: 400000

SektorL-ZblizaSieWolnosc: 600000

Proszę spis wszystkich aktualnie rang w więzieniu oraz ile dana kosztuje !:)

Rangi będą dodawane, oraz dzisaj bądź jutro planujemy otworzyć "więzienne ogrody"

imetin_logo.png

Opublikowano

Dzisaj został dodany parkour, na spacerniaku co równa się z dwoma przeszkodami ! Raz, przeszkadzają Tobie gracze, Dwa parokur jest bardzo trudny, zaś w nagrodę za przejscie dostajemy cenne nagrody !

imetin_logo.png

Opublikowano

Zapraszamy dzisaj około godziny 12 nastąpi 15 minutowa przerwa w celu dodania pluginów do FreeBuildu.

Ok. 12:30 FreeBuild zostanie otwarty dla graczy !:)

imetin_logo.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, ale żaden admin nie ma czasu, aby dać mi celi ...

Żadko widzę, aby jakiś Admin wszedł na tego serwa i dał cele.

Jestem jeszcze w sektorze A, ale do sektora B to jeszcze mam 98000.0, czyli chyba nigdy nie dojdę do B jak mam tylko 2,164.39.

Serwer oceniam na 3/10 tylko przez te drogie sektory.

*Edit

Rozmawiałem z adminem cele po 5k, ale i tak mnie nie stać :)

Opublikowano

Kolego up@

Rozwiązuje Twoje problemy;)

1 sprawa ceny są drogie, aby nikt po 1 dniu nie przeszedł całego więzienia, lecz są wyjątki gość w 3 dni przeszedł całe więzienie. Da się? Da sie !

2 sprawa mówisz że nie ma adminów? Jesteśmy ale pracujemy na vanishu, a jeżeli ktoś nas zawoła odrazu się zjawiamy tam i pomagamy:), a to normalne jeżeli ja jestem sam a was jest 26 osób nie ogarnę wszystkiego naraz, trzeba poczekać.

imetin_logo.png

Opublikowano

@Bartollinix Nie mów że niema adminów na serwerze bo ja jestem Praktycznie Zawsze :) Napisaleś mi " Admin Chce cele " Ja napisałem masz 5k? Chyba z 10 razy sie pytalem i nieodpowiedziałes To cie olałem :) dziekuje Dowidzenia :)

Opublikowano

Dziękuje, zapraszam na najbliższą sobotę mamy zamiar wprowadzić, wspólne ogrody dla więzniów i graczy, mob arene prace dla graczy, oraz budynek gdzie możemy odwiedzać więźniów;)

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...