Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MPCDarkOrbit TeamSpeak

Pietia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Np. Ludzie będą robić burdel na TS`ie -.- Ja np mam własny TS i wiem jak to wygląda prowadzenie tego ludzie wchodzą robią burdel i w końcu takie publiczny ts obumiera.

To takiemu delikwentowi ban i po kłopocie, ja myślę że da się to ogarnąć tylko musi być ktoś, kto by na tym trzymał rękę,taką ojcowską rękę.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ja też jestem za, ponieważ gdy ktoś chciałby uzyskać pomoc np w tworzeniu skryptów lub innych podbitych rzeczy to na ts było by łatwiej ta pomoc przeprowadzić lub o tym pogadać. Znacznie ułatwiło by to komunikacje, wymianę informacji, pomoc w realizacji czegoś . . . A wiec jak najbardziej ZA !

Są publiczne ts -.-

To takiemu delikwentowi ban i po kłopocie, ja myślę że da się to ogarnąć tylko musi być ktoś, kto by na tym trzymał rękę,taką ojcowską rękę.

Ban często skutkuje na kilka min. zmiana nr MAC jest dość prosta, a ts daje na IP, MAC bana z tego co pamiętam.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Są publiczne ts -.-

Ban często skutkuje na kilka min. zmiana nr MAC jest dość prosta, a ts daje na IP, MAC bana z tego co pamiętam.

Nie daje na żaden MAC tylko na IP zewnętrzne operatora i zmiana tego IP jest niemożliwa.

bugpointblack.png

Opublikowano

Zrób.

Jaki burdel? W sensie, że co? Prosiłbym jaśniej.

Po co odrazu publiczny, zrób dla osób widzianych w dziale prawie na codzień.

Z czasem będzie ich może coraz więcej.

obraz24.png

Opublikowano

W takim razie, niech się stanie wola wasza.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

@Pietia, można spróbować. Jak nie wypali to nic ;s

No ale.. Server już kupiony, trwają prace :D

Opublikowano

Pietia ma zgode twórców MPC na używanie MPC w nazwie serwera ??

A mpc ma zgodę twórców mpc na używanie mpc w nazwie domeny?

Coraz bardziej się ośmieszasz. Gość z zagranicy zrobił wcześniej stronę mpc i co? Po za tym mogę zmienić jeśli ktoś mnie o to poprosi.

Jeśli się nie mylę to kokosz nie zastrzegł nazwy więc o co Ci chodzi? Od początku w tym temacie robisz wszystko aby zniechęcić ludzi do tego ts.

Jeśli wpadniesz na genialny pomysł zgłoszenia tego do administracji to proszę bardzo. Jak na razie tylko dyskutujemy a jeśli będzie trzeba to porozmawiam o tym z jakimś adminem.

Próbujesz na mpc być wielkim znawcą ale Ci to nie wychodzi. Następnym razem zastanów się pięć razy co piszesz. Na tym kończę naszą 'dyskusje'.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Nikt jeszcze nie opatentował tej nazwy ani skrótu, więc nie ma problemu, chyba :)

Masz racje. A ja czekam na tego TS :D Chętnie zaciągnę się do administracja albo ochrony na nim :D

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Na pewno kanały serwerów na których grają osoby stąd np: pl1 pl2 globale, czechy hiszpania itp niech kazdy napisze serwer na ktorym gra itp

zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...