Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MPCDarkOrbit TeamSpeak

Pietia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak znalazłem chwilę wolnego czasu i pomyślałem, że może warto zrobić taki działowy serwer TeamSpeak 3. Co wy na to?

Byłby dla klanów, jakiś luźnych rozmów oraz byłby całkowicie poświęcony DarkOrbit.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Pare razy była propozycja, chyba nawet był taki ts i mało kto korzystał, osobiście bym mógł na takim posiedziec ^^

zakaz handlu

Opublikowano

A kto by go sponsorował? ;S

Ja.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

1. Jest team speak MPC

3. Takie publiczne serwery to jeden wielki syf.

1.Było czytać temat to byś się domyślił.

3.Nikt Cię nie zmusza jeśli byłby ktoś chętny to mogę zrobić taki serwer a jeśli nie to nie.

Opublikowano

1.Było czytać temat to byś się domyślił.

3.Nikt Cię nie zmusza jeśli byłby ktoś chętny to mogę zrobić taki serwer a jeśli nie to nie.

umiem czytać i widzę, że jest o działowym ts`ie, jak masz ochotę pierdzielć się z tym to proszę bardzo. Moim zdaniem robienie miliona TS`ów dla MPC to jedna wielka głupota.

sygnacu.jpg

Opublikowano

TS Mpc padł ze względu na reklamy, można coś takiego zrobić, ale czy jest sens?

Opublikowano

jestem za po 1 wszyscy co są online by na ts byli i było by łatwiej pogadać np na temat bocenia skryptów itp po 2 chciał bym np pogadać z Λnonymous o privoxy przykładowo

ja mam małe pojęcie o tym

0572.jpg

Opublikowano

W takim razie możemy spróbować. Jeśli ktoś chce pomóc zrobić serwer zapraszam na gg 44490512. Serwer zaraz będzie.

Opublikowano

Niestety, ale nie mogę na to pozwolić. Na mpc jest zakaz reklamowania innych ts nawet dla mpc i do celów gry. Macie ts mpc, napiszcie do kierzka[on to admin mpc ts] i poproście, może doda takie cuś :)

@down

Tak możecie robic ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Niestety, ale nie mogę na to pozwolić. Na mpc jest zakaz reklamowania innych ts nawet dla mpc i do celów gry. Macie ts mpc, napiszcie do kierzka[on to admin mpc ts] i poproście, może doda takie cuś :)

Nie widzę narazie tu żadnej reklamy.... no chyba że jestem ślepy a nie jestem. Kto będzie chciał dostanie adres na PW

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Nie widzę narazie tu żadnej reklamy.... no chyba że jestem ślepy a nie jestem. Kto będzie chciał dostanie adres na PW

Tsa nie ma do odwołania, może mumble będzie potem.

Opublikowano

@up Yhym.. A do autora, na czym ta pomoc z ts'em (pisałeś pare postów wyżej) miała by polegać?

Opublikowano

Ja też jestem za, ponieważ gdy ktoś chciałby uzyskać pomoc np w tworzeniu skryptów lub innych podbitych rzeczy to na ts było by łatwiej ta pomoc przeprowadzić lub o tym pogadać. Znacznie ułatwiło by to komunikacje, wymianę informacji, pomoc w realizacji czegoś . . . A wiec jak najbardziej ZA !

1378146534-U712811.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...