Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] craftserve

Bartollinix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z hostingiem Craftserv. ( Nie bardzo rozumiem o co w nim chodzi.)

Gdy wchodzę na stronę główną tego hostingu pisze że pakiet wood kosztuje 23.99zł

Gdy już się zarejestrowałem, dałem nazwę serwera, wchodzę w stronę serwera, płatności, wybieram sms i pisze mi tak

nwhmo.jpg

Jeżeli host wood kosztuje 23.99 ( chyba nie chodzi tu o zł ), to bym musiał, aby go opłacić kupić 2 pakiety po 30.75 zł ( czyli 12.50 waluty craftserv razem 25), ale mi to nie pasuje, bo nie chcę płacić za serwer wood tak wiele, bo bym musiał zapłacić 61 zł i 5 gr.

Jeżeli nie mam racji, to proszę mi wytłumaczyć.

Opublikowano

No tak, a jak myślałeś. Przez sms jest o wiele drożej bo prawie 50% leci do dotpay czy jaki oni tam mają na smsy a połowa do nich, więc za 30 zł ledwo doładujesz o 12.50 zł czyli jesteś w plecy 18 zł :)

Opublikowano

Nie ma innej możliwości. Jeśli chcesz taniej to po prostu zapłać inną płatnością. Tutaj musisz zapłacić tak jak mówiłeś, dwa razy po 30 złoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...