Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA] [WL][24H][PVP-ON][zwierzęta-ON][POTWORY-ON]!

warzniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DODANI!!!!!!!

Przepraszam za full, ale naprawde nie mam finansów ;d w 100% w tym tygodniu powiększe sloty ;p

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick : hokeista00

Ile gram: gram 1.5 roku

Udzielam pomocy na PW

Pozdro dla zioma _Lupo_101 :>

DAJ LAAAJKA

Opublikowano

Prosze :> zrob glopal kick albo powieksz sloty bym DZIŚ wbił :<

Udzielam pomocy na PW

Pozdro dla zioma _Lupo_101 :>

DAJ LAAAJKA

Opublikowano

Imię: Arkadiusz

Nick: abiyan ( + dodam, że na wczesniejszym koncie miałem okazje gościć na serwerze "Kwadratowej Maskary S01 przez 3dni. Tworzyłem puuułapuunie z PSPMagister. Lecz na innym koncie mc ikahun - lecz konto nie aktywne ze względu hack'u. Let's play przerwałem jakoś 3msc temu po tym jak Google zablokowało mi konto :x. Jeżeli potrzeba mogę wznowić GP.

Staż w Mc: Od startu byłem jednym z kilkudziesięciu lub kilkuset graczy którzy dostali 1 darmowy dodatkowy gift code.

ps. Oczywiście zbędne pytanie czy mam Premium - bo wiadomo że mam. Co do skype to mogę podać na PM lub jeżeli macie inny komunikator głosowy również mogę tam wstąpić. Nie mam problemu z komunikacją z innymi graczami - lubię gadać oraz "pokazuję, objaśniam" co robię :). Pozdrawiam oraz oczekuję na odpowiedź z WL.

Opublikowano

Wszyscy dodani!!!!!!!!!! Prócz tych, co nie podali wieku.

Serwer pełen!! Ale nie mam narazie kasy na 10 slotów, wspomoże ktoś? Z własnej skrzynki dam za 11 żelaza SMS'ka 6,15 zł :> Pójdzie na serwer, nie na piwo/trawke ;d

@edit Proszę o nie spamienie, następny post który nic nie wnosi dobrego do Tematu ukarze Raportem!

buhahahahaha - co to ma być? chcesz kase za itemy w "majnkraft" - Bitch Please.

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

WSZYSCY DODANI !!!!!!!!!!

Nie ma wyjątku.

//BR3ND

Opublikowano

Imie:Kacper

Nick z gry :Archer

GG:43102883

Napisz coś o sobie:Jestem normalnym nastolatkiem lubiącym piłkę nożną i minecraft , jestem ogarnięty , miły dla graczy jak zarówno dla administracji ;).

Dlaczego chcesz zagrać?: Chciałbym zagrać na tego typu serverze na pewno będzie fajnie :D i lubię miłą atmosferę.

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Imie:Adrian

Nick z Gry:Russek14

Doświadczenie: W minecraft gram od wersji 1.7.3 beta od tamtej pory o minecraftcie wiem prawie wszystko,lubie nazwiazywac nowe znajomosci,jestem estetyczny i nie buduje szalasow z dyrtu, Lubie rowniez pilke nozna jak i siatkowke,Lubie pomagac innym jestem mily i nie przeklinam

Opublikowano

Imie: Szymek

Nick:Freaky

Cos o sobie :D : W minecraft gram od 1.6.6.O minecrafcie wiem prawie wszystko.Na serverze bede gral z kolgega:

Opublikowano

Temat do zamknięcia - będzie nowy Temat, który będzie napisany przez Comandoska ;)

//BR3ND

Opublikowano

Imię:Wojciech

Nick:Recik123

Cos o sobie:W Minecraft Gram od alphy wiem wszystko o minecrafcie Mam na imie Wojtek mam 12 lat jestem ogarniety ;)

FACE PALM

Opublikowano

Imie: Adrian

Nick: Xevik

Lat: 18

Opis: ? Co tu duzo pisac? chce sobie pograc:) nie jestem jakims noobkiem itd wiec bedzie wam sie milo ze mna gralo.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Imię : Marcel =)

Nick : Truscik

Coś o sobie : Gram w minecrafta od 1,5 roku pomagam ludziom , znam ortografie lubię bardzo rozmawiać :)

sygn1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...