Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Hack Jaki Widziałem

Pomaranča

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Znalazlem bardzo ciekawy cheat ! mianowicie chams jest bardzo ciekawie zrobiony sami zobaczcie!

http://www.mediafire.com/?m2jtm5mzjj1

http://www.virustotal.com/pl/analisis/ef9178874b4a8aed1f0d66d31042e48ec5052334a991d733c0964e8b81218ebb-1256223983

Mój kaspersky nic nie wykrywa gram juz na nim 3 dni skanowałem komputer i wszystko jest okey wiec HACK SAFE

działa na XP!

@ MA BONESHOT !!!!!!!!!!!!!!!!!! ANTI KICK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i najwazniejsze opcje !!

Opublikowano

Gen:Trojan.Heur.D.AS4@cGbiEPpi

Trojan.Agent-124036

Artemis!66E2090A1D53

VirTool:Win32/Obfuscator.XZ

Cryp_Opet-

Dużo tego a te 2 wieksze to co to

fs.png

Opublikowano

Trojan.Agent-124036

Artemis!66E2090A1D53

VirTool:Win32/Obfuscator.XZ

Cryp_Opet-

Dużo tego a te 2 wieksze to co to

Umiesz czytac ? mowie ze gram na tym troszke skanowalem komputer i wszystko wporazdku Hack jest safe

Opublikowano
Umiesz czytac ? mowie ze gram na tym troszke skanowalem komputer i wszystko wporazdku Hack jest safe

co mnie to obchodzi ze ty skanowales -.- ty dales hacka i ty mogles dac keylogera wiec siedz

fs.png

Opublikowano
co mnie to obchodzi ze ty skanowales -.- ty dales hacka i ty mogles dac keylogera wiec siedz

Bez ryzyka nie ma zycia, jaki keylogger !@&*EG!^ sam jestes jak ten keylogger idz w metina grać a nie spamujesz

Opublikowano
sam jestes lewy nie umiesz odpalac hacka

Napisu sie nie da usunac, ale mi tak bardzo nie przeszkadza

DZIAŁA!

M@NIEK napisz im , ze działa...

Opublikowano

u mnie niestety ale nie działa po załączeniu hacka a potem gry mam windowsa 7 w tym kwadraciku wyskakuje napis succesful injected i po chwili kwadraciku nie ma a gra się uruchamia normalnie bez hacka niestety

Opublikowano
u mnie niestety ale nie działa po załączeniu hacka a potem gry mam windowsa 7 w tym kwadraciku wyskakuje napis succesful injected i po chwili kwadraciku nie ma a gra się uruchamia normalnie bez hacka niestety

sproboj nacisnac przycisk INSERT [ jest na klawie ]

Opublikowano

Plz.. wrzuć ktoś screena!!!

EDIT: all działa napis jest troche irytujący ale da sie przyzwyczaić, A co do chams to jest Wallhack tylko troche zmieniony

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Opublikowano

pomarancza to podjezane ... zawsze dawales stare albo fake hacki -.- a teraz win32 jesli wir jest zwiazany nazwa z win32 to znaczy ze cos robi wiec nq

Opublikowano
pomarancza to podjezane ... zawsze dawales stare albo fake hacki -.- a teraz win32 jesli wir jest zwiazany nazwa z win32 to znaczy ze cos robi wiec nq

Stare lub fake? o ile wiem to dawalem jedyne hacki po uptade ( pierwszy ) z chamsem ktore dzialaly . jakiewin32 to jest PACKED !*&@GE&^!GE

@ Sam jestes podejrzany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...