Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Enter ? Pomocy ; )

Notts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy istnieje jakiś program który klikał by za nas enter ? Potrzebuję go ponieważ gram na prywatnym serwerze i potrzebuję takiego programiku . Chodzi mi o to, żeby po przełączeniu użytkownika on działał. Dlaczego ? Ponieważ mam postać do dlvl'u, a druga go wskrzesza, a trzecią gram. Trochę to poplątane ale nie chcę spędzać 4-5 godzin patrząc jak zbija mi lvl . Bo grając na 2 konta to wystarczy coś ciężkiego na Enter położyć ; p.

Ma ktoś może jakieś działające i bez wirusowe pliki ?

Opublikowano

Gram na Elite silkroad. to jest napewno co innego jak vsro. O ile dobrze pamiętam (mogę się mylić) tsro

Opublikowano

Tam jest chyba Black Rogue, tak mi się zdaje ^_^ Co do pressera to chyba takie coś powinno działać:

https://rapidshare.com/#!download|292p4|245466784|Auto_ENTER_Presser_v4.0.rar|919|0|0

scan:

https://www.virustotal.com/file/e88647dbaf7b8018fa6df9105c7bdaa9a145a5fe141a35fb985a20ddf00e37c6/analysis/

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Ok świetnie dziękuję. Tylko chyba jest jeden problem tam jest napisane "sro_client" a mój sie nazywa " Elite Silkroad " a to jest chyba tylko do sro więc chyba nic z tego.

Jeszcze nie sprawdzałem czy działa zrobię to jutro ale czy istnieje jakiś krótki tutorial do tego ; >?

Opublikowano

Ok, a co z tą opcją "On sro_client only " napewno to będzie działało na moim Elite ?

Mógł byś tak w skrócie mi napisać jak mam to włączyć żeby działało ? Jak by to coś zmieniło mam Win7

Opublikowano

Jest kompatybilny z każdą wersją, co do onlny sro_client to odznacz bo na privie cilent inaczej się nazywa i daj silka na wierzch ^_^

A co tu tłumaczyć Start->Ctrl+S Stop->Ctrl+Q Opacity-przeźroczystość okna Always on top- trzymaj na wierzchu Every ... Sec- co ile sekund tutaj ustawiasz :)

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

O ile masz czas i chęci ( ja po prostu nie znalazłem) to się nazywało ''autoconect'' bardzo proste żadnych ustawień uruchamiałeś to klikałeś start i wszystko działało.

Opublikowano

Equener tak dałem to co napisałeś ale po prostu mi nie działa nie mam pojęcia czemu. Wgl mi nie kilka tego Enter'a.

NuclearSun co do Autoconnect'a to przed chwilą sprawdzałem i coś tam ściągnąłem ale jak kilkam "Start" to momentalnie (po 1sec) od razu pokazuje się "Stop" i tyle z tego. No po prostu kicha ...

Może jeszcze jakieś pomysły albo jak naprawić ten błąd z auto Enter presser ?

EDIT:

Działa mi Auto Enter tylko interesuje mnie czy mogę jakoś zrobić aby przełączyć użytkownika i na tym poprzednim działał ten auto enter ?

Opublikowano

EDIT:

Działa mi Auto Enter tylko interesuje mnie czy mogę jakoś zrobić aby przełączyć użytkownika i na tym poprzednim działał ten auto enter ?

Właśnie ta opcja on sro_client only to umożliwiała jak nie działa to niestety nie da rady -.-

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Okey programik mi działa tylko właśnie chodzi mi o ten problem z przełączeniem użytkownika. No trudno ale dzięki wielkie ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...