Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT/DL]DO MIXER

beblok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skorzystajcie z bardzo fajnej mieszarki,znalazłem gdzieś w sieci i chcę wam ją polecić, bo tutaj na forum nie widziałem.

Bardzo fajny programik ingerujący tylko i wyłącznie w naszą klawiaturę, ale... ma też opcję na zwiększenie DMG ile w tym prawdy ? niewiem, ja tam nie widzę różnicy i ponoć używanie tej opcji grozi banem.

Program jest intuicyjnie prosty polegający na ustawieniu klawiszy pod amunicję oraz klawisz startu i stopu.

DL:http://www.speedysha...QK/mdo2-0-3.exe lub http://pl.rghost.net/40530695

VT: https://www.virustot...6144e/analysis/

Polecam

bugpointblack.png

Opublikowano

czyli można sobie ustawic na przykład U,I,O,P jako amunicje ? + czy za to można dostac bana czy tylko za używanie zwiekszenia DMG?

Tylko za używanie opcji "MAXIMUM DAMAGE"

bugpointblack.png

Opublikowano

Maximum damage, podejrzewam, że chodzi o to by odrazu po rsb zmieniał na x4 i wtedy czasem da rade uderzyć podobno 3x biała + 1x rsb, a nie 2x biała + 1 x rsb, czy jakoś tak :P

Osobiście wg. mnie ogarnięcie naciskania 3434343434343434 nie jest takie trudne...

Opublikowano

A dało by radę wrzucić na inny hosting?? Bo nie wiem czemu, ale na tym jak kliknę na pobieranie pokazuje mi coś takiego jak bym nie miał neta;/

Zaraz dam Ci linka.

Maximum damage, podejrzewam, że chodzi o to by odrazu po rsb zmieniał na x4 i wtedy czasem da rade uderzyć podobno 3x biała + 1x rsb, a nie 2x biała + 1 x rsb, czy jakoś tak :P

Osobiście wg. mnie ogarnięcie naciskania 3434343434343434 nie jest takie trudne...

No tak,ale po co jeśli palce z 3434343 można wykorzystać do zmiany formacji,robota w boju,transferu czy emp-a. Co do DMG chyba tak jest bo fajnie skacze przycisk między 4-6.

bugpointblack.png

Opublikowano

A dało by radę wrzucić na inny hosting?? Bo nie wiem czemu, ale na tym jak kliknę na pobieranie pokazuje mi coś takiego jak bym nie miał neta;/

Masz w pierwszym poście.

Nom czekam, a co do klawiszy to ja ustawie sobie moce aegisa robota transfer i jeszcze do tego naprawiaczka od peta i nie do ubicia;]

@down wielkie dzięki :)

Też tak robiłem z Aegisem, super sprawa.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ta podobno.. Maximum damage, zmienia czas po którym z x4 wraca na rsb. Rożnica 50ms. Więc nie wiem jakim cudem można za to bana dostać (?).

Skorzystajcie z bardzo fajnej mieszarki,znalazłem gdzieś w sieci..

Czy to nie było niemieckie forum ?

Opublikowano

Ta podobno.. Maximum damage, zmienia czas po którym z x4 wraca na rsb. Rożnica 50ms. Więc nie wiem jakim cudem można za to bana dostać (?).

Czy to nie było niemieckie forum ?

Nie wiem jak to z tym jest,a czy było na niemieckim tego też nie wiem,a nawet jeśli było to co ? bo nie rozumiem.

bugpointblack.png

Opublikowano

a ja mam jeszcze 1 pytanko co do tego programiku, czy on wychacza wrogów i jak tak, to czy da się zmienić z jednego na 2 statek??

wiem że zaraz bd komy, że nie umiem sam latać, ale jak mieli byście neta 1,3mb/s to sami byście chcieli taki program...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...