Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Privoxy

Maqrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym z pomocą Privoxy zrobić podmianę grafików statków np: veteran podmieni mi grafikę na venom itp. Niestety nie wiem dokładnie jak to wykonać. Wiem że muszę pobrać grafikę ze strony BP i wklejam np: taki link

http://int1.darkorbit.bigpoint.com/spacemap/graphics/ships/ship1.swf

Ale niestety widzę tylko biały ekran i nic więcej a jeśli pobiorę i otworze to jakimś programem to również tam nie ma nic. Czy ktoś mi mógł wytłumaczyć jak pobrać grafikę i jak mniej więcej złożyć to do kupy przez privoxy coś na styl starych laserów.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Wpisujesz powyższy link, stawiasz serwer i podmieniasz ten plik na docelowy z własnego serwera.

Opublikowano

Wpisujesz powyższy link, stawiasz serwer i podmieniasz ten plik na docelowy z własnego serwera.

Ale jak stawiam serwer?

Opublikowano

Ściagnij sobie serwer www, np. apache.

A może być np: WebServ lub xampp

I wytłumaczył byś mi ja plik na docelowy z własnego servera to co napisał Miszczu co mam zrobić.

PS: Myślicie sobie po co on się za to zabiera jak nic nie potrafi zrobić ale chciałbym to bardzo wykonać.

Opublikowano

Ściagnij sobie serwer www, np. apache.

możesz mi napisać config do starego clienta plus do statków bo dodam kilka nowych za te co nie ma w starym cliencie

i jak to zrobić wszystko

0572.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...