Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L2phx Gracia

JohnnieWalker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Od 2 tyg. mam problem ze zrobieniem broni na ++...zamiast np mi dac bron +16 to mi daje +0 ;/(wlaczam najpierw l2 phx potem l2)wyswietlaja mi sie te wszystkie pakiety i pisze mi " Unkown " wiec kopiuje to i wklejam do " Sending ".Pozniej zmieniam te literki np jak jest FF FF to daje 84 BC to jest podobno am +60.Klikam te pytajniczki co sa obok " To Server " / To Client ( l2phx 3.4.1.82 ). Gdyby ktoś mógł to niech napisze co robie zle.

Aha i jeszcze jedno, patrzylem na YouTube " http://www.youtube.com/watch?v=Ffr92rPyJgA " robie wszystko tak jak ten gosciu ale i tak daje mi bron +0 :/// Prosze o szybka odpowiec

Opublikowano

Serwer jest broniony przed phxem :]

Nie mam pojęcia jak to obejść, aczkolwiek jest tak w 90% serwerów.

(Nie znam żadnego z tych 10%)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Jeśli tak się dzieje to właśnie jest chroniony ;]

O to w tym chodzi, że wysyłasz pakiet, ale tak czy inaczej nie możesz dostać broni nawet +1 bo GM shop nie ma opcji sprzedania broni +1 sprzedaje tylko +0 na tym polega ochrona.

Pisać pw z mailem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

bypass jest zmieniony jesli serwer jest na linuxie bypass ma przedrostek a gdy na windowsie tego przedrostka niema te przedrostki steruja samowolnym enchantem:)

chaotic.jpg
Opublikowano

Robixs Jeśli się tak dzieje to ochrona jest na serwie czy w cliencie?

Bo jeśli w cliencie to wiem jak ją ominąć ;]

Pisać pw z mailem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bypass to kod źródłowy wychodzący z serwera do clienta a z clienta do serwera nie ominiesz musiałbyś mieć dostęp do bazy i nie poradzą na to bypass loggery i inne cuda tego typu jedynie exploit czyli dziura w danym kodzie niestety nie jestem a tak dobry by pisać samemu dziury polecam próbować z tym enchantem co mowilem czyli puszczasz requesta caly czas i odpalasz scrole na 90% serwerow dziala a jak nie dziala czyli wywala cie z gry robisz inny system i powinno pomoc.

chaotic.jpg
Opublikowano

Ale tego requesta to w l2phx sie puszcza czy w innym programie?? Wogle ten phx to gdzie sie wkleja bo mi coś nie działa, nie chce nawet wysłać pakietu bo nic sie nie pojawia.

Znalazłem najnowszy l2 phx pod gracie

http:// l2phx.pp.ru/ arhive/

Powiedzcie mi tylko co ustawić w opcjach i jak zrobić żeby pokazywały mi się pakiety bo narazie loguje się na server i nic się nie dzieje.

Opublikowano

ja wiem jak to dobrze skonfigurować i posiadam najnowszą wersje i to działającą

wejdz mamy najnowsze l2phx na necie

Tutaj

działające pod Gracja part 2 i inne wersje

niedługo dojdą też l2walkery

Opublikowano

Ehh ludzie zrozumcie wiekszosc serwow ma blokade na phx wiec po co robic nxt tematy (nie dziala mi phx pomorzcie) przecierz to jest jasne ze jest chroniony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...