Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft 1.3.2 MP Problem

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z minecraft Mulit Player a mianowicie mam słabego neta i nie zawsze chce mi się mapa ładować jest może taki mod że zapisuje mi mapę gdzieś w jakimś folderze w .minecraft i jak mapa sie pobierze i wbijam na Multi to już nie musi się ładować tylko od razu gram bez lagów ewentualnie jakieś poprawki będą naniesione na mape jakby coś się zmieniło...

daje like

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Jeśli dobrze Pamiętam to mapa ci sie nigdzie nie pobiera .. Tylko na początku musi się załadować i Prawdopodobnie nie ma czegoś takiego :)

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości. Jeśli masz tak słaby internet, że Ci się mapa nie ładuje to jak Ty chcesz grać bez lagów? Może to wina tego serwera, na którym grasz. Postaraj się ogarnąć net, zamiast minecraft'a (powyłączaj wszystkie programy, użyj gameboostera).

Opublikowano

jak mi sie ładuje to mam lagi a jak się załaduje mapa to nie mam już ale problem jest w tym że czasami mam takie lagi że nie chce sie mapa ladować

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

A grasz na Hamachi Czy Dedyku .. ? Bo na hamachi może być to wina właściciela a na dedyku zazwyczaj nie ma lagów :)

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...