Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp drop 52 czy 54?

Cien Wukonga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej chyba 54lvl ponieważ zawsze możesz kupić eq z łez. Sam robie sobie wp i już zakupiłem branse+6 z 5b zawsze przyda się troche kryta. A te 2lvl'e wg mnie dużej różnicy nie robią.

Opublikowano

Ja osobiscie polecam 55 poniewaz mozna uzywac ros a rosy bardzo duzo daja, i tak jak kolega u gory wspomnial eq z nieb lez wiec dobij ten conajmniej 54 ale ja osobiscie polecam ci 55 :)

Opublikowano

Strasznej roznicy nie robia te 2 lv aczkolwiek jak kolega XxKoXx wspomnial , lepiej 54 z nieb lez ktore dadza kryta ;) ale niekoniecznie musisz , moze tez byc inny naszyjnik np. z pz 2000 , tez sie bardzo przyda :) . Osobiscie mi to roznicy by nie robilo i gdybym mial nieb lzy to expilbym 54 ,) .

Pozdrawiam

Opublikowano

Dodam jeszcze, ze jak ta postac ma sluzyc do czegos poza dropieniem w komnacie lorda, to najlepiej wbij 55 i na nim zostaw. Dlaczego? - na 54 nie bedziesz mial dropu z metkow smierci, a na 55 juz tak, a z metkow cienia nadal bedziesz mial drop.

Opublikowano

Zgodnie z Użytkownikami wyżej: Lvl 54 gdyż tak jak zgodnie stwierdzili można zakupić biżuterie z niebiańskich łez która przy expieniu jest naprawdę przydatna, w końcu bon na przeszywające uderzenie, krytyczne uderzenie.

/Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...