Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Animacja Zielarstwa

tygrys72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazywa się bodajże pickup.gr2 o ile dobrze pamiętam. Zaraz znajde jej polozenie bo wypadlo mi z glowy

c04b9fed129de9a9.jpg

Opublikowano

general/pick_up.gr2

P.S. i tak Ci się nie uda podpierdolić mojego pomysłu ze schylaniem się po kwiatki :)

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

general/pick_up.gr2

P.S. i tak Ci się nie uda podpierdolić mojego pomysłu ze schylaniem się po kwiatki :)

Nie wiem jak to zrobiłeś, pewnie lepiej niż ja bym na poczekaniu to wykombinował, jednak można by zrobić to jak efekty buffów z pierścieni, choćby. Biorąc oczywiscie pod uwagę ze podchodzisz pod kwiatka i klikasz na niego.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego miało by nie działać, ale można jeszcze przez rejestracje pod klawisz, na globalu to tak działało, to można zrobić, że na privie tak będzie działać i wtedy się schylać gdy klikniesz na klawisz, trzeba by jeszcze tylko z questem to jakoś zgrać. Pomyślę to napisze.

Zawsze można też zrobić że cmdchat będzie wywoływać coś innego a to będzie rejestrować podnoszenie, pośrednio.

Opublikowano

Podaj mi funkcję, która wywoła animację w kliencie a będę Cię wielbił =)

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

pc.wywolaj_animacje(pick_up.gr2)

Mów mi bogu <3

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

proste, emocje bez maski uczuć więcej chyba nie musze mówic? :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

proste, emocje bez maski uczuć więcej chyba nie musze mówic? :D

Nie prosiłem o skopiowanie mojego pomysłu lecz o podanie funkcji wywołującej animację w pythonie ;)

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Nie prosiłem o skopiowanie mojego pomysłu lecz o podanie funkcji wywołującej animację w pythonie ;)

Podałem Ci...

Nawet w Lua :D

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

general/pick_up.gr2

myślisz że na tym forum jesteś bogiem bo zrobiłeś zajebistą animacje schylania się po kwiatki? bitch, please..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Up ta animacja jest w Cliencie już dodana.. więc.. on jej nie dodawał..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nie ma to jak podpierdalac czyjeś pomysły bo samemu ciężko na cokolwiek wpaść. Typowi polacy

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Nie ma to jak podpierdalac czyjeś pomysły bo samemu ciężko na cokolwiek wpaść. Typowi polacy

Od dziś żyjesz w świecie Privów? Chyba nie więc albo nie rób albo przestań non stop narzekać -.-

Praktyczne w kazdym cliencie masz general/pick_up.gr2

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Od dziś żyjesz w świecie Privów? Chyba nie więc albo nie rób albo przestań non stop narzekać -.-

Praktyczne w kazdym cliencie masz general/pick_up.gr2

P.S Wasze wypowiedzi trochę odchodzą od tematu.

Ja nie narzekam tylko to staje się żałosne, że nikomu nie chce się ruszyć szarych komórek i wpaść na coś nowego.

Tak jak już pisałem, animacja jest w pc(2)/nazwa_klasy/general pod nazwą pick_up.gr2. Jeśli ktoś gra/ł na Draenorze to powinien się połapać jak to jest zrobione. Podpowiem tylko tyle, że nie da się tego zrobić bez poświęcenia kilku rzeczy.

P.S. życzę wam powodzenia w spawnie kwiatków (npc niewidoczni na minimapie)

up, nie baw się w moda

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Sunushi wybacz że się wtrącę ale Nie jesteś 1 osobą która na to wpadła. Wejdz sobie na przykładowy serwer ParadiseMT2 jest animacja zrywania kwiatów + usunięty npc widoczny na minimapce.

"Nic co ludzkie nie jest nam obce" chwila kombinacji i każdy może to zrobić

nie trzeba być jakimś Bogiem..

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

ParadiseMT2:

Serwer wystartował 05 October 2012

Na moim blogu pojawiło się schylanie 11 maja chociaż od samego początku było to zaplanowane (pierwszy wpis o zielarstwie 12 marca). Wniosek z tego taki, że nie wpadli na to sami tylko podjebali mój pomysł ;)

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

ParadiseMT2:

Serwer wystartował 05 October 2012

Na moim blogu pojawiło się schylanie 11 maja chociaż od samego początku było to zaplanowane (pierwszy wpis o zielarstwie 12 marca). Wniosek z tego taki, że nie wpadli na to sami tylko podjebali mój pomysł ;)

Ja to zrobiłem 10 lat temu jak pisałem pierwszego game by Koreańczycy mogli se pograć w tą grę, więc to ty ode mnie to powaliłeś, wstydź że się.

A na serio, wo walisz jakieś farmazony a wytłumacz mi czemu na Dreneor jest tyle rzeczy podjebanych z innych serwerów, no sorki, trzeba było wszystko samemu zrobić, by udawać świętego. Może ty robisz coś nowego i chwalą ci za to bo możesz się tym pochwalić, ale nie zapominaj, że inni maja prawo z tego korzystać, bo to że byłeś pierwszy nie znaczy, że ktoś iny też by tego nie wymyślił.

Opublikowano

@Sunushi

tak btw, to najlepsze, ze zrobiles te kwiatki same, a one w kazdym cliencie bylo ; )

SRy za offtop

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Mam to zrobione identycznie jak na Drae :)

No, u mnie jeszcze pisze, że stoisz za daleko :)

5070723f0a5fb.png

5070726ddc477.png

@Sunushi

tak btw, to najlepsze, ze zrobiles te kwiatki same, a one w kazdym cliencie bylo ; )

SRy za offtop

Zainstaluj clienta i powiedz mi gdzie są te kwiatki :)

Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...