Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chakramy czy Simki

Niko Bellic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Zastanawiam się nad zakupem nowej broni na ninję daggera (75lv).

Będzie przeznaczona głównie do expa w grocie, DT i bicia bossów.

a) Chakramy+9 śr 37 kd+4

B) Simki +9 10 DT, 10 grota KD+4

Wybiorę pomiędzy tymi sztylecikami.

Czekam na Wasze opinie, które wybrać

Pozdro

Opublikowano

Myśle że jednoznacznie chakramy nigdy się na nich nie zawiodłem , chociaż simki też dobre ale lepiej będzi ci w chakramach;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

a mi się wydaje ze simki lepsze jezeli masz dobre skille. do skilla bedziesz mial 43% dma w moba więcej z um, a w chrankach pewnie masz spory - do um. więc skille nie bedą dużo walić.

Opublikowano

Ja jestem zwolennikiem SImków, kocham te sztylety i uważam, że do expa niszczą wszystko. Z bonami 10 DT 10 diabły będą o wiele lepsze niż skrzydła. W skrzydłach masz pewnie spory - do UM, a Simy nie, a wręcz przeciwnie bo % na potwory działają z um, więc Twoje dmg jest znacznie wyższe.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Pomocnik
Opublikowano

Zdecydowanie skrzydla :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

a mi się wydaje ze simki lepsze jezeli masz dobre skille. do skilla bedziesz mial 43% dma w moba więcej z um, a w chrankach pewnie masz spory - do um. więc skille nie bedą dużo walić.

Nie bedzie mial 43% wiecej dmg :)

20% + 8% = 28%

10% na konkretny rodzaj potworow nie sumuje sie z bonusem na potwory ;p

mam na daggerze 70lv simki z 3x kd +4 i nie powalaja, skrzydla, zwlaszcza sr 37 wydaja sie byc duzo lepsze.

A simki nie sa drogie, wiec mozesz sobie pozwolic na obydwa, bo - musze przyznac, w dt spisuja sie znakomicie ;)

Opublikowano

Nie bedzie mial 43% wiecej dmg :)

20% + 8% = 28%

10% na konkretny rodzaj potworow nie sumuje sie z bonusem na potwory ;p

mam na daggerze 70lv simki z 3x kd +4 i nie powalaja, skrzydla, zwlaszcza sr 37 wydaja sie byc duzo lepsze.

A simki nie sa drogie, wiec mozesz sobie pozwolic na obydwa, bo - musze przyznac, w dt spisuja sie znakomicie ;)

Simki mają 25% na potwory :) więc z kd będzie 33% a nie 28, do tego jeszcze ten bon na diabły.

Mi się nadal wydaje że jeśli masz dobre skille to silkami bedzie lepiej bić.

Opublikowano

Wybrałem chakramy. Bijąc moby daggerem najczęściej używam zwykłych hitów, więc myślę, że to dobry wybór.

Pozdro dla wszystkich, temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...