Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena postaci ;)

SimonXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę oceńcie mojego maga ;]

lv 42 i rosnie (za okolo 20% bd 43 lv) / 32 job

EQ

-sp1 (14job)

-34u2+5 BRON

-32u3+5 ZBR

buty / rekawiczki z resami na mrok i ogien (mrok 17 ogien chyba 4)

naszyjniki pierscienie itp z hp i maną (max+ i resp)

- ta fajna czapka świąteczna i oko

SKILE

-wzmocniona energetyczna kula

-ognista kula z wybuchem

-lodowa kula z zamrozeniem

-ulepszone tornado

-wachanie pz

-spadający głaz

-regeneracja pz

-ochrona switła (czy jakoś tak)

-magiczny pocisk

-wzmocniony slup ognia

CO MAM JESZCZE

-wr ognia 36%

-wr wody 0%

-wr światła 0%

- bron 45u5+6

-zbroja 46 u2 +3 (zamierzam do +4/+5)

OCEŃCIE W SKALI 0/10 MOJĄ POSTAĆ :D

nwm czy sobie radzę

i podajcie jakąś poradę ;]

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

no moim skromnym zdaniem to może być 7-8 / 10. Poradę podam ci jutro bo już lecę ;) ( zaraz Kości ;))

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

5 Teraz o taką postać nie trudno.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

8/10. Kup lepszą wróżkę wody i światła bo one będą ci potrzebne.

Ulepsz zbrojkę.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Job na Red Magu trochę niski, a wróżka mogłaby być lepsza. Takie resy nie są trudne do zrobienia.

Polecam wbicie jobu przed SP 2, żeby nie marnować później czasu i patrzeć na te SP z myślą "OMG kiedy wbiję tego joba!Chcę holly!".

6/10

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie wiem jak ocenic ale tak zbroje olej nie + czekaj do 55lvl i kup sobie zbroje z xysa lub znajdz w boxie najlepiej u5 i do +5/6 :P

Co do skilli najlepiej ulepszac te z jaka wrozka najczesciej na normalu latasz i jakie dla ciebie najlepsze:) i czytaj tez co daja.

Polecam ci grac tylko holka i troche redem pozniej blue itp , holka na poczatku a reda potem , magiem ciezko np. redem na poczatku a holka masz heal itp i od razu mozesz na LOD latac.

Red tak na 70+ mozesz wbijac joba i + jak ci sie SP podoba lub blue i na glace ;)

DG kiedys tam pod PVP.

Polecam ci robic ukryte cp (jedna osoba) , (grupa) i jezeli dasz rade(rajd) - wpadnie troche repki i cos zarobisz.

Co do itemow pobocznych najlepiej chyba Maska X

A co do rozgi to chyba najlepiej wbic 63lvl i zainwestowac w dobra rozge duszy.

Reski - poczekaj troche z nimi jak zobaczysz ze ci potrzebne to dopiero kup albo zrob , reski moga troche kosztowac;) wiec lepiej sie zastanowic.

Co do holy jeszcze dodam - jezeli chcesz szybko expic na LOD na dole to chyba najlepiej max element a jezeli na glace itd to podobno uwaga nie probowalem tego buildu - pod defa czy holka tank w sumie zgodze sie buffy holy daja ze nie otrzymujesz kryta ;) i ostatnio o tym myslalem zeby zrobic tanka holy , kiedys sprobuje i zobacze jak to bedzie dzialac na takiej glacy , ale chyba dobre robisz tanka - znajdujesz sobie 2 osoby do pt na glace najlepiej 80+ z dobrymi itemami i sp :D helasz ich a oni dla ciebie reputacje zbieraja.

Co do holy jeszcze - latwy zarobek bo mozesz juz leciec do shanera jezeli ogarniasz i dropic piorka , robic rajdy cuby, xysa , namaju , Kuraka.. Czyli do namaju i kuraka nie musisz miec jajamaru :P.

Mozesz jeszcze sobie podropic z gargsow w cp 26 jak chcesz ale raczej sie nie oplaca ;) lepiej juz rajdy chyba robic + bb i dropic piorka.

Rozga duszy na 63 - rozdzkaduszy.png - wypada z moobow np. w lochu shanera ale zadko i chyba z boxu z xysa ale nie jestem pewien.

Blekitna sprytna szata na 55 (to ta z xysa) - blekitnasprytnaszata.png - leci z boxu z xysa

Maksa X - Wpisz w NB bo nie moge znalesc obrazka - leci z boxu z namaju

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...