Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pro item opłąca się ? ? ?

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na Metin2PL i posiadam Branse Z Białego Złota +9 5b i typek oferuje mi za nią :

Smocza Zbroja +9 kd defa / speeda +3 5b w tym - 1,5k pz / 15miecze / 15 2-ręka

Opłaca mi się zamienić ?

Opublikowano

Jak nie masz śmierty +9 lub podobnej zbroii to całkiem się opłaca. Ale branza napewno starczyłaby CI spokojnie for eva ;p

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Nie wiem, czy sie opłaca bo po wprowadzeniu dodań i zmianek do 40 lvl prawie za free, ludzie będą chodzili ze smiertelkami wybonowanymi i nie beda chcieli kupować smoczych raczej jak mają smiertelke, 8 defa mniej o połowę taniej, chyba że na swój użytek to jak najbardziej zamieniaj bo pro abs ;p

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

ja bym nie zamienial

branza z b zota styknie ci do onca kariery

a zbrojke moze w dt palic ta na34 wbic na+9 i zmianki

Opublikowano

Nie wymieniaj sie 5b mozesz sobie wsadzic w siertelke bon 1-4 masz ze szkaty ucznia na 20lv a 5 bon dropi z blaskow. A takie biale zloto +9 z 5b jest duzo wiecej warte.

Opublikowano

Jeżeli twoja bransa jest mix to zamieniaj. Zobacz jakie piękne bony ma smocza do pvp z wojem. :P

Natomiast jeśli podasz nam bony w twojej bransie to można będzie dalej ocenić.

E9mwj60.png
Opublikowano

Wygląda na to, że Twoja bransoleta jest bardziej warta od smoczej. (Nie jestem pewien, ponieważ nie podałeś jakie ma bony)

Ja bym się nie zamieniał.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jest do spory dylemat. Ja osobiście wolałbym bransę z nieb. łez. Przyda się do pvp jak i do expa =)

Natomiast ta smocza to dobry item do pvp dla takiego bodego. HP+abs na daną klasę(a są mecze i 2reka) i obrona z poziomu ulepszenia sporo da;)

Nie zamieniaj. Pomyśl nad tym dokładnie.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Uważam, że propozycja zamiany jest jak najbardziej opłacalna. UP wyżej to bransoleta z białego złota a nie z niebiańskich łez.

/Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie zamieniaj się, branza starczy Ci do końca gry.

Co ty pieprszysz? Nabijasz jedynie posty!

Niby masz racje zeby sie nie zamieniac ale branza nie starczy mu do konca gry!

Moim zdaniem wystarczyloby zrobic smocza na +9 wbic 20 lvl na dropku dodac bony i mixowac az takie bony wypadna.

Opublikowano

Co ty pieprszysz? Nabijasz jedynie posty!

Niby masz racje zeby sie nie zamieniac ale branza nie starczy mu do konca gry!

Moim zdaniem wystarczyloby zrobic smocza na +9 wbic 20 lvl na dropku dodac bony i mixowac az takie bony wypadna.

Spokojnie mu starczy do końca gry jeżeli zrobi dobre bony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...