Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo kupić?

Mithroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie darius ma dobry dmg, jest wytrzymały, op ulti, posiada coś w stylu ignite, jest jednym z silniejszych solo toperów, można też próbować nim jungle, więc ci go polecę.

Opublikowano

Ja polecę olafa. Bardzo wytrzymała postać, po włączeniu ulti niewrażliwa na CC. Dodatkowy dmg i lifesteal z W, true dmg z E. Dobry na solo topa i do jungli

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

A ja Polecam Cho'gath'a. Niby tani, ale sporo hp, dobry dmg, dodatkowo true damage z ulta. W zanadrzu posiada 3 CC'ki ( podrzucenie, spowolnienie, uciszenie ). W dodatku jest tani, co znaczy że dużo nie będziesz potrzebować dużo wysiłku, aby go kupić.

Jeżeli bardzo zależy Ci na postaci za 6300 to ja osobiścię polecę Riven. Ponieważ ma umiejętności do dobrego survivalu:

"Q"- 3x uderza mieczem, za ostatnim podrzuca przeciwników w danym miejscu. ( Od razu mamy cały pasyw nastakowany ).

"W"- Krótki, leczy przydatny stun z przelicznikiem 1:0 z AD

"E" - Ochrona z doskonałym przelicznikiem AD 1:0

"R" - Tu już nie wspomnę, jej ult jest wręcz wspaniały. Jest aktywny do 2x, za pierwszym użyciem zwiększa obrażenia na określony czas. W tracie tego, możemy użyć go ponownie, po czym Riven wykonuje zamaszysty cios i rzuca falą uderzeniową, która działa na zasadzie ulta Garena ( im cel ma mniej hp, tym więcej zabiera).

Opublikowano

Wlasnie którym sie ksuje i tyle. Polecono Ci Dariusa a ja przyszedlem ci go odradzic. Łatwo go skontrowac np takim pantheonem.

Za 6,3 to lepiej yoricka.

Najlepiej napisz na jaką linie chcesz champa

Opublikowano

Top i jungle to polece Riven i za 6.3 jeszcze Lee oboje duży sustain i mobilność

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

shen idealny:

+swietna farma

+escape

+base statystyki sa wysykie

+mozna junglowac

+swietny sustain (heal+energy)

+shield

+dat ult <3

+aoe taunt z dashem

+pasyw skalujacy sie z hp

+pod offtanka niszczy system (mallet+MoM+wits end+atma i jedziem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...