Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sie stało z nim ?

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko co sie stało , że z dnia na dzień pojawił sie w grach Gragas wczesniej w ogole go nie widziałem a teraz mecze 25++lvl w każdym jest na Midzie widziałem tez na solo topie

tak poza tematem kogo kupic jego czy Gangplanka ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Dzieciaczki naoglądały sie turniejów i teraz próbują być zajebiści... ot co .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Pojawił się pewnie przez to, że na ostatnich zawodach ECC w Warszawie był częstym pickiem i ludzie zaczęli nim grać.

A o postać kogo kupić zapytaj w dziale wybierania championów.

Opublikowano

a to prawda ze jest dobrym Pickiem ?? z q widze ładne Dgm robi

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Dzieciaczki naoglądały sie turniejów i teraz próbują być zajebiści... ot co .

Nie wiem do czego zmierzasz, ale stawiam że masz około 13-ście lat.
Opublikowano

Gragas tak samo Malaphite po ECC stał się bardzo popularny więc tu jest po prostu wzorowanie się . Na h elo bo wtedy ludzie myślą że są dobrzy . To co zniszczy na ECC poleci na rankedy 600 - 1500 elo

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Jezeli tak jest to czemu nikt nie gra na low elo urgotem, ktory na kazdym turnieju jest banowany w 90% gier?

@down

Ostatnio jak na 1300 elo picknalem urgota i powiedzialem, ze ad carry, to koles zaczal wyzywac od trolli argumentujac, ze to ap midder xD. Uwielbiam niszczyc nim przeciwnego carry :D

Opublikowano

Nie wspominając o Ryśku , który jest naprawde rzadkim pickiem na Rankedach do 1500...

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Nie wiem do czego zmierzasz, ale stawiam że masz około 13-ście lat.

To źle zakładasz . Mówię prawdę a skoro próbujesz wymusić coś z mojej strony to chyba to co ja powiedziałem Cię ugryzło :<

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...