Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Craft-Page.pl [Wojny Gildii] [Dedyk] [24 GB RAM] [100% ZABEZPIECZEŃ] [MCmmo]

mistrz0000000

Odpowiadamy na pytania ;D  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

2. 2. Podoba Ci si? prezentacja serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra lukasz wysłałem ci PW na mpcforum z wszystkimi danymi o mnie. Mam nadzieję że się przydam jako technik

A reszcie mogę zagwarantować że to będzie kozacki serwer

Opublikowano

Pytanie od gracza, Jak nazywa się mod/plugin dzięki któremu wypadają np diaxy ze stone? A właśnie "- Z rud złota oraz żelaza po wykopaniu wypada od razu sztabka!" A nie lepiej zostawić tak jak było? Exp za przetapianie się przydaje :P

Wolę się jeszcze upewnić, zrobiliście ograniczenie mapy? Dużo serverów na których grałem padało z tego powodu :P

Opublikowano

żadnego ograniczenia raczej nie będzie a z tymi rudami to się pomyśli chodzi o to że to po prostu wygodniejsze :D

Opublikowano

żadnego ograniczenia raczej nie będzie a z tymi rudami to się pomyśli chodzi o to że to po prostu wygodniejsze :D

Co do tego ograniczenia to jednak radziłbym zrobić. Osobiście robię gildię ponad 5tys kratek za spawnem ,ale są ludzie którzy wychodzą nawet 20tys kratek za spawn.
Opublikowano

Noo , bardzo ładna zapowiedz , pod względem estetycznym. Robiłeś sam czy czyjeś?

@top

Na pewno będę wyczekiwał na tez serwer.

[b]0,2%

[/b]

DLA HARDCORA ;)

Wg mnie fajny pomysł na serwer , jak juz pisalem będę czekał . Bardzo podoba mi się wasza maszyna :) . Ile płacicie?

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie. Zagram na 100%.

Możecie jakoś określić mniej więcej w który dzień chcecie zrobić otwarcie ?

Opublikowano

Maxymalnie jeżeli wszystko dobrze pójdzie to 500 :) Oczywiście przy 500 nowa maszyna.

// Dodano ankiete.

ta, jasne ^^

na kimsyfie 24G zagra do 150 ludzi. Nie musisz wierzyć, sam się przekonasz.

Opublikowano

Siemanko . Serwer zapowiada się świetnie ! Mógłbym pomóc . Znam się na pluginach , ale budować i pomagać też potrafię.

Jeśli trzeba , odpiszcie tu z chęcią pomogę.

Opublikowano

ta, jasne ^^

na kimsyfie 24G zagra do 150 ludzi. Nie musisz wierzyć, sam się przekonasz.

Kup sobie słownik ortograficzny zanim coś napiszesz, maszyna 24GB będzie aż do 100/150 slotów, później maszyna 64GB itd, nie znasz się to proszę nie pisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...