Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Najlepsza broń

WaldekZCargo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chciałbym się dowiedzieć jaka jest najlepsza broń dla nationala gunner.

Posiadam: Promień Usuwający (Laserówka)

I chciałbym wiedzieć jaka jest najlepsza broń.

A jeśli jest pare o tym samym dmg szybkości ilości amunicji oraz zasięgu to bardzo proszę o wymienienie tych nazw.

Najlepiej w języku Polskim.

Pozdrawiam.

Za pomoc będą lajki.

Opublikowano

Ehh napisze to po raz tysieczny

NIE MA najlepszej broni.

Pkm ma ch**ą szybkostrzelnosc bo to reskin slow mg zwyklego.

/link poza MPC

Opublikowano

Masz najlepszą broń jaka może być.

Fałsz. Najlepsze bronie to takie które mają krótki dystans i są szybkie dla strzelca. Powiem na przykładzie Royal bo takowego posiadam. Jest sobie Elita m249 1Klasy i Super Szwajcar. Są one praktycznie takie same ale Super Szwajcar jest tańszy więc jest lepszy w pewnym sensie :) Te "plazmowe" bronie są tez bardzo dobre, ale chodzi i cene. Te miotacze laserów są droższe od np. tego mojego Super Szwajcara więc jest on bardziej hmm no nie użyteczny bo praktycznie obie są takie same no cena. A iinne droższe bronie są praktycznie tylko zaz wygląd tak jak np. te laserówki. Fajne pociski-tyle. Nie kupuj nigdy odbian zwędzona czy kradziona. Nie wiem jaKĄ by ci polecić bo masz teoretycznie dobrą broń. Szybkostrzelna i na bliski zasięg(bo nie snajper jesteś żey się kampić i z wolnej, a dalekiej cisnąć chyba, że to twój styl gry to proszę bardzo). Jeżeli grasz tak jak ja 2 maszynówy na krótki szukasz takowych i kupujesz jakąś (chyba nawet dokładnie) 2249 (cena Super Szwajcara). W National jest jego odpowiednik (nie kradziony) za podobną cene.

Opublikowano

Wypracowanko ładne.

ajlepsze bronie to takie które mają krótki dystans i są szybkie dla strzelca

Idąc tym tokiem myślenia to najlepsze są shotguny.

Są one praktycznie takie same ale Super Szwajcar jest tańszy więc jest lepszy w pewnym sensie

Nie praktycznie a takie same.

"plazmowe" bronie są tez bardzo dobre, ale chodzi i cene.

Skoro ma tzn kupił, po co ma kupować drugą broń ze słabszym dmg ?

Laserowe bronie są najepsze dla gunnera. Najlepszy dmg w porównaniu do dystansu.

http://www.mpcforum.pl/topic/584750-tutjaka-najlepsza-bron-umiejetnosci-dla-danej-profesji/

Opublikowano

Wypracowanko ładne.

Idąc tym tokiem myślenia to najlepsze są shotguny.

Nie praktycznie a takie same.

Skoro ma tzn kupił, po co ma kupować drugą broń ze słabszym dmg ?

Laserowe bronie są najepsze dla gunnera. Najlepszy dmg w porównaniu do dystansu.

http://www.mpcforum....danej-profesji/

1. Zależy ktto jak gra. Ja gram 2 maszynówki i mi wygodnie. Przedstawiłem swoje zdanie kropka.

2.Nie wiem o co ci chodzi są praktycznie takie same, czyli w praktyce, w grze. Wyjaśniłem bo chyba było trzeba

3.Każdy uważa inaczej. Używałem broni laserowej i nie powiem,, że jest słaba, ale są takie same tańsze tyle. Jeżeli on gra tak jak ja kupi ta 2 maszynowke. Nie ma broni o najlepszym dmg.!!! Wszystko zależy od odległości jak sam napisałeś, więc nie można porównać 2 różnych broni że JEDNA JEST LEPSZA a druga gorsza. Fakt na daną odległość można, ale tak uogólniając to nie sorry. <mów do ręki>

Tyle.

A i z tym ładne wypracowanko to sprostuj czy to aprobata czy dezaprobata.

Opublikowano

Masz już promień usówający, to teraz polecam kupić PKM, lub jakiegoś shotguna na daleki zasięg.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Albo poczekaj na złote bronie i postaraj się kupić nie pożałujesz.

Póki co nie szykują się żadne MŚ, jak się myle to wyprowadź mnie z błędu.

Każdy uważa inaczej. Używałem broni laserowej i nie powiem,, że jest słaba, ale są takie same tańsze tyle. Jeżeli on gra tak jak ja kupi ta 2 maszynowke. Nie ma broni o najlepszym dmg.!!! Wszystko zależy od odległości jak sam napisałeś, więc nie można porównać 2 różnych broni że JEDNA JEST LEPSZA a druga gorsza. Fakt na daną odległość można, ale tak uogólniając to nie sorry.

Prawdopodobnie nic cię to nie obchodzi, ale broń laserowa ma najlepszy i tak, najlepszy stosunek dmg/dystans. Jak weszły te bronie to na forach jak bfhn było widać oburzenie społeczności, wszyscy kupowali te bronie, gdyż były i są najlepszymi dla gunnera. Na OG weszły zasady no laser (podobnie sprawa ma się na wielu serwerach). Do tego mcs, który także miecie i masz wspaniały zestaw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...