Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Guild Wars] Jak dobrze zarabiać

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1348419706-U286260.png

W tym poradniku pokażę wam skuteczny sposób na zarabiane w Guild Wars 2.

Nie jest on czasochłonny, a na pewno będziecie mieli dobre zyski.

1348419812-U286260.jpg

Pierw szukamy sobie misji(serduszka) i idziemy je zacząć robić.

1348419849-U286260.jpg

Serduszka najczęściej polegają na zabijaniu przeciwników, więc nie ma na co czekać, idziemy polować

;)

1348419988-U286260.jpg

Po zabiciu stwora, często znajdujemy w nim przedmioty, np. materiału, złoto lub cenny przedmiot.

I na tym właśnie możemy zarabiać, polecam kupić 4 slotowe torby, aby mieć dużo miejsca w ekwipunku, dzięki czemu możemy zbierać przedmioty o dużej wartości.

Kiedy wykonamy serduszko udajemy się do kupca, aby sprzedać mu przedmioty, które znaleźliśmy, liczmy, że za takie "serduszko" uzbierane przedmioty będą warte ok. 1-2 srebra (w moim przypadku).

Nigdy nie robimy rzeczy typu - "Blee, śmieć... mam lepszy miecz, to nie biorę".

1348420179-U286260.jpg

Warto pamiętać, że za zabijanie dostajemy skrzynkę(dzienna nagroda), dzięki której dostaniemy doświadczenie oraz cenny przedmiot.

1348420269-U286260.jpg

Po zakończeniu serduszka, również dostaniemy trochę golda... kiedy będziemy mieli zapełniony ekwipunek udajemy się do kupca i sprzedajemy mu nasze rzeczy(tak jak pisałem wcześniej).

Uważam, że warto jest robić serduszka, bo nie tylko możemy zarobić, ale też dostaniemy doświadczenie oraz przy okazji eksportujemy mapę.

UWAGA! Zakaz kopiowania poradnika na inne fora, wszystkie screeny, wraz z opisem wykonane przeze mnie.

Opublikowano

Srsly?

Nie mam pojęcia kto nie wie o tym że za zabijanie stworów dostaje się loot a za wypełnianie questów złoto. To jest chyba podstawa gier MMO, nikt nie potrzebuje do tego tuta.

Opublikowano

Możesz mówić co chcesz, ale ja takim sposobem dorobiłem się w jeden dzień 40 srebra ;) Ja na początku wszystko wyrzucałem, więc...

@Edit, mimo to dzięki za ocenę, następnym razem postaram się zrobić coś lepszego.

Opublikowano

Tut jak tut, ale błagam "

Pierw szukamy sobie misji(serduszka) i idziemy je zacząć robić" Co to jest za zdanie w ogóle? ... Zanim napiszesz tut, sprawdź sobie wcześniej poprawność zdań. A co do sposobu, to liczenie na loot z potworka nie jest niczym specjalnym..

Opublikowano

Ja szanuję jego prace - przynajmniej dział się kręci, ale tut po prostu nie jest potrzebny :>

Co nie zmienia faktu, że tutoriale w dziale są mile widziane :)

• 10 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Guild Wars] Jak dobrze zarabiać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...