Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ][SkyBlock][Autorskie Pluginy][100 Slotów!][Maszyna 16GB RAM!]SkyCraft! - Serwer na który czekają miliony!

Misiek. <33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

autorskie pluginy? Macie na myśli te co wypisaliscie? :lol:

jak nie to czemu nie napiszecie nazw i co dają ? Wkoncu autorskie więc tylko u was to co się boicie? -.-

coś czuje ze kolejni ludzie co chcą przyciagnąć graczy pisząc Autorskie Pluginy a wgl takich nie będzie..

To że napisali autorskie pluginy nie oznacza że wszystkie są autorstwa administracji..

I nigdzie nie jest napisane, że skoro podają w nazwie: "Autorskie" to od razu muszą je podawać dla waszych oczu... Zawsze znajdzie sie cwaniak co wbije do czyjegoś FTP i skopiuje sobie pluginy i nie będzie już tak oryginalnie.

Myślę tak jak @up

Autorskich pluginów nie macie ...

16GB i tylko 100 slotów ? 8S

słaba prezka ...

A po co ci wiecej niż 100 slotów? Może chcą rozkręcić wiecej niż 1 serwer? Zauważ że na tym serwerze już tracą z 6-7 GB. A na bank będą robić stronę, TS (za free 512 slotów) i inne czyli już te GB uciekają.. A co to za serwerownia z 1 serwerem? Żadna.

A po co im więcej slotów. Przecież i tak ten serwer zżera im 6-7 GB więc zostaje ok. 10-9GB. A na pewno chcą dodać więcej niż 1 serwer i postawić na tym dedyku stronę, ts i inne.

Ogólnie lubię takie serwery.. lecz jeżeli dedyk pochodzi z francji.. to lipa..

Niech zgadnę, macie dedyka wykupionego na kimsufi?

Opublikowano

.czyli nie ma żadnych autorskich bo co się boja podać nazwę skoro to autorskie? A z ftp to inna sprawa...

Po za tym ostatnio pisali i się pytali jakie pluginy potrzebne ma serwer skyblock

Opublikowano

.czyli nie ma żadnych autorskich bo co się boja podać nazwę skoro to autorskie? A z ftp to inna sprawa...

Po za tym ostatnio pisali i się pytali jakie pluginy potrzebne ma serwer skyblock

Moze ci jeszcze passy do FTP podac ? Naszym obowiazkiem nie jest podawania nazw pluginow wykorzystywanych na serwerze , Pluginy są jeszcze w czasie pisania i Aktualnie nazwy nie maja - Noname

mca.png
Opublikowano

czyli nie ma żadnych autorskich, proste, chcecie przyciagnąć graczy pisząc ze autorskie chociaż takich nie będzie? Żałosne.. -.-

Opublikowano

Wstrzymujcie narazie komentarze, że nie będzie autorskich komend. Może poprostu będą ale nie chcą ich zdradzić przed otwarciem serwera proste

76561198095440091.png

Opublikowano

po cholere mają ujawniać swoje pluginy co?

to chyba proste , że AUTORSKIE więc pewnie ze względów bezpieczeństwa ni ujawniają ich (nie wnikam)

poto by jakieś plugastwo(dzieci bez życia)se kradły tak jak Mr.Misiek pisał może jeszcze passy niech wam da :D

PS:nie mogę się doczekać już na otwarcie :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Jeszcze raz będzie taki spam w temacie...

Ogarnijcie. Wiadomo, że nie podam nazw pluginów, bo po 1 serwer nie został otwarty i ma to być niespodzianka, po 2 te pluginy nie mają nazw... No chyba, że pluginsb.jar to nazwa... -.-

Serwer otworzymy jednak jutro. Nie wyrobimy się dzisiaj. ;)

A tak z innej beczki NBDS Ty masz jakieś problemy z sobą?

Zazdrościsz, że robimy serwer na który Ciebie w życiu nie byłoby stać?

No i od kiedy zdanie rozpoczyna się od kropki? :huh:

Opublikowano

JESTEM ZŁY !

Ja sobie dzisiaj rano wchodze a tu white list mi wyskakuje co to ma znaczyc ! GRRR :(((

Prosze o otwarcie serwera i wgl jak cos to dodanie nicku Lex

eJzzSS1KDVTQVfDNr0pVyFTILk9MKUosyS9P1VFIzElVKE_OTEzPS83J5_ItSE7LLyrN1SvIASoPT81KObpLR6GkVCErtbhEITw4KjI4xNtfQZHLB2Qil29mXmpyUWJaCVdwaV5RZnEql5GpKRwbAgCTiCae.png

Mam internet 30kb/s i płace 35zł/miech. , znajdziesz gorszy i droższy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...