Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o ESP!!!

Stick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zakladam ten temat bo bardzoo mi jest potrzebny hack z ESP bo patrze że po tym udpade żadnych fajnym hacków niema wieć prosze jeszcze raz jak ktos ma hacka z ESP TO PROSZE wrzuccie.

Opublikowano

Hmmmm... Troche zle to ujeles bo te forum jest po to by ktos z łaski swojej udostępnij jakis cheat. A nie po to by prosić. Pytanie nie na miejscu. Prosze o closed

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Stick, nie formułuj tak próśb: daj daj, prosze przosze, plx plxx ziooooom, bo zostaniesz zignorowany, rób to w sposób stonowany a na pewno uzyskasz pomoc.

A co do teamtu ESP znajdziesz w tym hacku:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=7233

Ale najlepiej go używać z tym bypass'em:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=7232

(tematy by fabi001)

Pomogłem Ci z powodu mojej cierpliwości, bo jeśli jeszcze raz tak sformułujesz prośbę to na pewno nie otrzymasz pomocy, nikt nie lubi takich osób.

@Raiden

Jeśli uważasz, że to forum takie jest to się mylisz, jesteśmy też tutaj po to by sobie pomagać.

marysiuuuqa0.jpg

Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni.

Opublikowano

Kurde good dzieki za pomoc ale niedosc ze ESP niedziałą to dostałem BANA..

Ale i tak dzieki.

Opublikowano

Zamykam, wręczam prezent i przenoszę do kosza. To nie jest temat na prośby i pytania! Tutaj są umieszczane tylko hacki.

omfg.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...