Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już działa ----------> [Wojny Gildi] CheatCraft --> CHEATY DOZWOLONE <-- [No-Premium]

OwcaMen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP szkoda :( bardzo bym chętnie zrobił, ale jak już jest to niech będzie :) Mam pytanie, znam się na pluginach, komendach itp. Jak bym mógł się zgłosić na KidModeratora? Byłem Adminem na 3 różnych serwerach Modem na jednym i sam miałem dwa, które padły z powodu pieniędzy... (Dedykowanych) więc się CHYBA nadaję, dla tego się też pytam, gdzie bym mógł się zgłosić. :)

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

@davdog00 - Nie. Pomyślałem że fajniej będzie z false - doda to dodatkowej adrenaliny aby latac na tyle, ile pozwala czas, żeby cie np. w trakcie pvp nie wywaliło i żebyś eq nie stracił. :> A, i jeszcze prosze o zaprzestanie prób wbijania na whiteliste - console mi spamujesz :x

Opublikowano

sorry :D hahahahhahahahaha zaspamowałem ci console, bo włączyłem autojoin na nodusie :D A mogę nagrać reklamę serwa na youtube, jak włączysz serwer?

Opublikowano

@UP 107 chyba :D tzn dzisiaj rano zmieniłem kanał i teraz tylko czekam :D Bo tamte filmy były niedopracowane. Teraz postanowiłem nie robić filmów na odwal się, tylko porządnie. :)

Opublikowano

Juuupi!! Takiego serwera jeszcze nie widziałem ;) (poco na moda czekać) ja zaraz do lekcji idę. Super pomysł

sygnaturametin2.png

10 postów

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

ZBIERAM PLUSIKI +

Opublikowano

Nie no na taki serwer czekałem. Oby długo postał. (mam skłonność do cheatowania we wszelkich grach mp jak i sp)

sygnaturametin2.png

10 postów

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

ZBIERAM PLUSIKI +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...