Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy hosting

Pinecha08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie polecam craftserve.pl!

Powiem krótko, drogo, lagi, bukkita wprowadzają tydzień po wyjściu na bukkit.org a samemu nie da się zmienić... (przez ftp też nic nie da, bo sam się zmieni na tego ich)

Niby panel ma wygodny, a na serio to ogłupia straszne... Później nawet pluginu nie wgrasz... bo bd umiał tylko "Dodaj plugin" wcisnąć

NIE POLECAM!

A polecam to

ycraft.pl - kiedyś tam miałem było super

mineserv.eu - dużo dobraych opini, kolega ma tam serwa i super działa

A jeśli dedyk/vps to na ovh.pl bierz :D

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Ja nie polecam craftserve.pl!

Powiem krótko, drogo, lagi, bukkita wprowadzają tydzień po wyjściu na bukkit.org a samemu nie da się zmienić... (przez ftp też nic nie da, bo sam się zmieni na tego ich)

Niby panel ma wygodny, a na serio to ogłupia straszne... Później nawet pluginu nie wgrasz... bo bd umiał tylko "Dodaj plugin" wcisnąć

NIE POLECAM!

Chłopie, parę kwestii:

1. Jak weźmiesz pod uwagę wszystkie funkcje, itemshopy i inne rzeczy, za które często trzeba płacić jakimś innym osobom to wcale nie jest drogo

2. Bukkit jest zawsze w ciągu 12 godzin od wydania, chyba, że chodzi Ci o jakieś kompletnie badziewne wersje developerskie - testujemy je, żeby klienci nie musieli tego robić, psuć przypadkiem swoich map/konfiguracji itd. Jeżeli silnik jest badziewny to faktycznie go nie dodajemy, ale każda beta i rekomendowany jest w panelu.

3. Jak cię panel ogłupia to po co w ogóle z niego korzystasz? Z taką filozofią to powinniśmy wszystko liczyć na kartkach, po co komu te kalkulatory i komputery - ogłupiają tylko. Po co ci okienka na komputerze? Nie lepiej używać samego teminala?

4. Lagi mogłeś mieć jedynie przez złą konfigurację serwera - w przeciwieństwie do konkurencji u nas w takim przypadku lagują serwery, które są źle ustawione i nie zamulają innych. U konkurencji możesz sobie zeżreć cały procesor na maszynie przez jakieś badziewne pluginy - u nas każdy ma swój przydział i koniec, bez zabierania komuś czasu procesora.

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...