Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy sie polaca

Gość Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no więc chyba tak ?

Ja osobiście bardzo polecam. Dla mnie najlepsza gra... Fajna fabuła, dużo przyjaciół itd

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Zalezy czy lubisz tego typu gry.

Mi sie podoba ze jest inaczej niz w innych mmorpg czyli SP karty , glaceron itp ;) , bb , lodowy lamacz itp.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Grafika zajebista, prawdziwa gra zaczyna się od 36lvl kiedy zdobędziesz 1 SP, wtedy zaczynają się pojawiać fajne misje.

Większość ogarniętych high lvli, którzy pomogą w misjach, w których sam nie dasz rady.

Jak najbardziej polecam ; )

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Tak jak up@@ ...

Gra zaczyna się od 36 lv gdy zdobędziesz pierwsze sp, wtedy w mgnieniu oka gra się zmienia masz większe dmg oczywiście czym więcej wróżka ma %. Lepiej się zarabia to nie Metin2 że co dropniesz to sellniesz i masz kasę tu masz bb to inaczej Błyskawiczna Bitwa rozpiska jest na Forum ale jak chcesz mogę dodać , tylko teraz jest zrypanie ... wyszły sp 5 i wszystko podrożało ... np. Sp 5 wyszło w poprzednią Środe z tego co pamiętam a tu jakiś koleś od razu ma +13 .. (max +15) to szkoda słów na takich ludzi nie grają dla zabawy tylko za wszelką cene chcą być najlepsi i zrobią wszystko by to zdobyć ... :(

Takie moje zdanie i tego nie zmienię :)

Opublikowano

Tak.

Może GF nie jest za dobrą firmą, jeżeli chodzi o eventy itp. ale:

Można łatwo zarobić złoto.

Można posiadać jedno z 5 SP i nim grać(niestety, są wymogi żeby ich używać i misje, żeby je zdobyć[chyba, że kupujesz od gracza]).

Fabuła jest całkiem niezła.

Grafika no...Ani zła, ani dobra ;)

Jedyny minus jak dla mnie to jest traktowanie graczy przez NPC. Traktują ich jak dzieci, które nic nie ogarniają...A gra podobno od 12 lat, no cóż.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

KlauS uwierz ze w Nostale gra nie jeden 20-30latek ;) a od 12lat ale jednak wiek sie tu nie liczy bo znalem takiego 1 nie pamietam ile mial dokladnie lat ale cos kolo tego i mi bil na minimum 16-17 :) , co do gry to za bardzo nie polecam ci zaczynac na Avalonie :

Ciezko zarobik bo gra tam najwiecej graczy , ciezko stac sie 1 z najlepszych to samo co pisalem 1 duzo graczy , i duzo noobkow itp.

Najbardziej bym ci polecal serwer 3 no na enigmie mozesz tez bo na enigmie jeszcze nie jest az tak zapelnione.

Ja gram na s2 i s3 kiedys gralem na s1 ale postanowilem odejsc z 1 serwera :P.

Jakbys potrzebowal jakiejs pomocy na s2 albo s3 to pisz PW.

Albo jakies pytanie to juz obojetnie jaki serwer to tez pisz PW.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Zalezy

Gra dla mnie opiera sie na

graniu lukiem , tylko na nim mozna sie pobawic

wbiciu 36lvl zrobieniu sp , boceniu na grochach i wbijaniu 55 joba na wk

zbieranie kasy na wk

expienie na lod

potem walki na glacy

na tym polega nostale

­

Opublikowano

Dobra dzięki za opinie tematy zamykam, nie podoba mi się to, że gra zaczyna się dopiero od 36lvl, fajnie się gra tylko łukiem, i cały czas expimy. Nie dzięki. cls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...