Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ezreal - Odkrywca z powołania.

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecałbym Ci pooglądać, kilka filmów od topowych graczy, kilka replayów 1,8k ELO + (vojtaspl), kilka spektatorów, popatrz jak to się tam robi, ja gram tak od dawna, a to, że ty robisz go tak samo pod bardziej tank niż ad :)

1. Ezreal ma przeliczniki AP :)

2.Trinity może, jednak nie musi

3.Zaprzeczasz sam sobie, kupujesz berki, które dają 20% AS to są 2 skille u ez'a, po czym użyciach masz znowu Q i znowu i znowu czyli masz 40%, kupują trinity nie masz tylu dmg co byś kupił IE, czyli poprostu to nie ma sensu.

Co do 10 i 9. będziemy spadali na focus, a w 10 piszesz, że twój team ma o siebie dbac, wiec o_O

5. Czemu niby? Daje nam hp regen jak i resisty, większe i przydatniejsze po TF w mid i late game.

4.Zawsze coś :) często te 20dmg może pozmieniać grę.

Zauważyłeś, że napisałeś, że go tak buduję po czym budujesz go pod AD ścierwo bijące nic.

Jeśli Ci się coś nie podoba, proszę zapraszam na NA zagramy, lub zapewnij mi konto na twoim regionie, bo po tym co piszesz napewno grasz na europie.

Nie mam zamiaru dyskutować z kimś, kto opiera się tylko na survi gdzie nie ma dmg i huja robi, przez co przegrywa. Wątpię abyś miał o nim jakiekolwiek pojęcie.

Każdy punkt wyklucza samego siebie.

ja pierdole, l2p.

na ezie trinity może, ale nie musi? grałeś nim kiedyś? podejrzewam ze masz koło 800 elo, jak nie mniej. proszę, pooglądaj sobie teraz mistrzostwa. w każdej grze ezreal, w każdej po trinity i bt, bo jest to core . po chuj infinity po TF? jedyne co powiem to : L2P !

Arcymistrz
Opublikowano

ja pierdole, l2p.

na ezie trinity może, ale nie musi? grałeś nim kiedyś? podejrzewam ze masz koło 800 elo, jak nie mniej. proszę, pooglądaj sobie teraz mistrzostwa. w każdej grze ezreal, w każdej po trinity i bt, bo jest to core . po chuj infinity po TF? jedyne co powiem to : L2P !

trinity to core na ezrealu, nie ma opcji zeby go budowac inaczej

Panowie zamiast czytać stare komentarze, popatrzyli by na to co jest w tutorialu, i nie tylko na obrazki jak 7/10 osób tu tak robi.

Opublikowano

Masterki wyłącznie 21/9, rege many per lv na ez ad? Chyba nie.

A trinity to core item, potem bt, i dopiero wtedy rushujemy ga, i itemy sytuacyjne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Arcymistrz
Opublikowano

Masterki wyłącznie 21/9, rege many per lv na ez ad? Chyba nie.

A trinity to core item, potem bt, i dopiero wtedy rushujemy ga, i itemy sytuacyjne.

Dlaczego nie? Ezreal, jak nim grasz, to powinnieneś wiedzieć, że potrzebuje on dosyć many, powinnieneś też wiedzieć, że tutoriale są dla początkujących, a nie dla stałych bywalców, którzy wiedzą jak sobie z tym poradzić. (Oczywiście nie sugeruję, że bywalcy nie mogą pisać, ani czytać) Dopisując, najlepiej, zamias komentarzy poczytajcie tutorial :)

Opublikowano

Ezreal tylko w early czerpie na manie. Zbuduje sheena i to praktycznie wystarczy. W mid/late i tak auto attack robi swoje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ok nie rozumiem teo tuta, masteriersy slabe tak jak runy, build redni. Moe si꠳tarae ale dobre to nie jest. Popraw bꤹ, jeli prosisz o krytyk꠴o czemu w kadym pocie temu zaprzeczasz?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Arcymistrz
Opublikowano

Kolego, popatrz na datę TuToriala :), build jest jak na każdym 2k ELO +, nie powiedziałeś nic konkretnego słowem mówiąc : spam. Nie mam zamiaru kłócić się z kimś, kto sam nie wie o czym do mnie pisze.

Masterki można zmienić, spx komuś nie pasuje mana regen, ale mi tak

Runy? Jak runy.

Jesteś człowiekiem, który robi wszystko, aby ktoś chciał się kłócić, ale nie tym razem. To, że Ciebie nie przyjeli to nie moja wina :)

Opublikowano

Yyyyy aha to ty tu flamujesz nie ja ja sie nie chce klocic tylko mowie ci o bledach no bo bo co ezowi jest tormail czy fon, iony? Powiedz mi prosze runy na mana regen? Masteriersy 24/6 ? Wiec jedno slowo co? Przyjmij krytyke i tyle nie mam zamairu dac sie sprowokowac ale tut jest slaby. Nic do ciebie nie mam za nic Cie nie obwiniam ja tylko wytykam Ci bledy

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Arcymistrz
Opublikowano

Yyyyy aha to ty tu flamujesz nie ja ja sie nie chce klocic tylko mowie ci o bledach no bo bo co ezowi jest tormail czy fon, iony? Powiedz mi prosze runy na mana regen? Masteriersy 24/6 ? Wiec jedno slowo co? Przyjmij krytyke i tyle nie mam zamairu dac sie sprowokowac ale tut jest slaby. Nic do ciebie nie mam za nic Cie nie obwiniam ja tylko wytykam Ci bledy

Nastepny mądry pan, który przeczytał komentarze, te które mu się tylko podobają :), jakbyś popatrzył na build to byś zobaczył, że runy są inne, nie ma ionek, thormaila ani FON'a :). Dobra wytykasz, ale pierw poczytaj PORADNIK A NIE KOMENTARZE SPRZED 3 TYGODNI. skończyłem, a co do masterek to Ezreal lubi mana, tak jak pisałem :

Dlaczego nie? Ezreal, jak nim grasz, to powinnieneś wiedzieć, że potrzebuje on dosyć many, powinnieneś też wiedzieć, że tutoriale są dla początkujących, a nie dla stałych bywalców, którzy wiedzą jak sobie z tym poradzić. (Oczywiście nie sugeruję, że bywalcy nie mogą pisać, ani czytać) Dopisując, najlepiej, zamias komentarzy poczytajcie tutorial :)

Opublikowano

Nie jestem wielkim znawca eza ale z tego co mowi mi wiekszosc doswiadczonych to na start lepiej dac ze 3-4 lvle w W jesli masz na linii championa bazuajcego na as, jakas vayne czy kog, nie samym pokiem czlowiek zyje, kiedys dojdzie do wymiany.

Opublikowano

2xup Ok, czy tak nie lepiej nie wyzywac mnie itp.?

Up punkty w W daje si꠪eli masz przeciwnika bazujcego na as np. Tristana, kog. Ale jeli masz tak cait to nie potrzebujesz W a Q do harrasu

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Arcymistrz
Opublikowano

2xup Ok, czy tak nie lepiej nie wyzywac mnie itp.?

Up punkty w W daje si꠪eli masz przeciwnika bazujcego na as np. Tristana, kog. Ale jeli masz tak cait to nie potrzebujesz W a Q do harrasu

<FacePalm>

Szkoda, że każdy AD bazuje na AS, przez to ma więcej obrażeń, a Caitlyn już tym bardziej.

Nie jestem wielkim znawca eza ale z tego co mowi mi wiekszosc doswiadczonych to na start lepiej dac ze 3-4 lvle w W jesli masz na linii championa bazuajcego na as, jakas vayne czy kog, nie samym pokiem czlowiek zyje, kiedys dojdzie do wymiany.

Można, dlaczego by nie, ale to jak widzisz, że koleś idzie pod hard AS i będzie Ciebie to bolało, może go skontrujesz, ale też stracisz na obrażeniach z Q

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...