Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer BFP4F

ComboBreaker97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest... offensiv clan modern hussari

samiflin jeśli dla cb ktoś kto tylko umie z shotgunem biegać to nie ciota? załosne ;]

YAY

Opublikowano

samiflin jeśli dla cb ktoś kto tylko umie z shotgunem biegać to nie ciota? załosne ;]

Broń to broń, niektóre dzieci po prostu nie potrafią się z tym pogodzić, niestety...

Opublikowano

Po coś tego shotguna dodali. Chyba nie do trzymana na koncie ?

Opublikowano

Broń to broń, niektóre dzieci po prostu nie potrafią się z tym pogodzić, niestety...

Dokładnie popierm, słuchajcie wpadam .z moim MP5 + M145 na basre na dzień dobry po chwili miałem 12/1 , dali mi kika , że niby hacker ze mnie lol , żenada. Co niektórzy nie potrafią przegrywać :)

ps. z tymi zakazami na spasy shotgany i huj wie co ..... hehe tak jak kolega pisze , bronie po to żeby je na koncie trzymać i oglądac na obrazku.

Co za chore zakazy. Albo to - zakaz RPG LOL

Pozdro .... gdzie my sum ..... ;)

x

Opublikowano

heh to grajcie sobie na servach gdzie wszystko wolno ....:)

offensiv clan to serv gdzie nobom wstęp wzbroniony ..... czyli no shotguny i rpg vs inventri..... a jeśli się coś nie podoba to nie grać na tych serv.. proste...

YAY

Opublikowano

Słysze noooooob to się na plecy wykładam..... boli Cię , że gość wpada z USAS i jednym strzałem Cię rozpierdala ??? znaczy się jesteś cienki bolek :) i na nich są sposoby..... uwierz mi.....

Pozdro

x

Opublikowano

są sposoby ta? okay to napisz ty mi co zrobisz mając mp5 i jak na cb wyskoczy gość z saiga np ;] (za daleko żeby z noża

dla mnie osoby które tylko ganiają z shutgnami to są cioty :)

YAY

Opublikowano

Nooby które biegają z shotgunami nie umieją grać po prostu... chcą zrobić z siebie "wielkich graczy" a tak naprawdę robią z siebie jedne wielkie cioty... shotguny dodali do gry bo w realu jednak są i używa ich armia... a bf to symulator (bądź co bądź...) wojny więc to oczywiste...

Opublikowano

jest tego dużo pozatym szukaj na europejskich serwach tam tez hostingi polacy maja :)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Prawda jest taka,że jak osoba która wyzywa kogoś (od nobów,ciótów itp) bo zabiło się z noża czy z granatnika/granata ,a to od tyłu,a to z rpg ja takich osób nie rozumiem i ta osoba co tak ciśnie takie wyzywki dla mnie jest skończoną szm*tą, bo nie potrafi jasno pomyśleć i nie ma w ogóle mózgu, bo przecież i taką osobe też da się zabić to nie ma znaczenia czym będzie ktoś grać.Dla mnie nawet nie ma znaczenia czy osoba się z campi ,bo i tak potrafię taką osobę zabić.

Opublikowano

@UP

okay .... a co to ma do tematu? :)

TEMAT

znalazłem niedawno serv polski : Partyzanci PL

ogarniają cioty z shotgunami i ci co rpg w ludzi strzelają ^^ mi sięserv podoba bardzo :)

YAY

Opublikowano

@up

Jak to co ma do tematu ma to jakbyś czytał wszystkie posty tutaj to byś wiedział,że tyczy się do powyższych wypowiedzi innych osób i w ten sposób wyraziłem własne zdanie... .Bo przecież poszła rozmowa od serwów Pl (czy też zakazów) do traktowań osób jak się zachowują ludzie na takich Pl serwach,ale widzę ,że ty też nie lepiej się zachowujesz i ogólnie tak propo to po to są shotguny by je używać,a nie się na nie przyglądać czy tak samo zabijanie ludzi z rpg przecież rpg da się ominąć no i po co takich ludzi kickać i wyzywać ??

Opublikowano

Witam.Czy znacie jakies polskie serwery bfp4f i czy wogule jakis jest ?

jest kilka ale, zapraszam cię na swoj serwer Multiplay :: pyrlandia field. Jest bez PUNKBUSTERA, i innych udziwnien.Pozdrawiam :-)

Opublikowano

@UP

to chyba nawet polski serv nie jest.... mapy ustawione: dalian sharq oman karkand.... badziewny serv

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...