Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft przez Hamachi!

Bobek764

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki komunikat im się wyświetla? Opisz bardziej sytuacje. Łącze tu nie ma nic wspólnego oprócz tego że mogą być lagi.

Opublikowano

Wyświetala im się komunikat

Can't reach server

! Wcześniej myślałem, że to antywirus blokuje, więc go wyłączyłem, ale nie podziałało!

Opublikowano

Wszystko dobrze skonfigurowane w proporties ?

Mogles nie dodac tam ip

Mozesz jeszcze sprobowac w panelu sterowania -> Centrum zabezpieczen i zapore wyłacz

Nie pomogło to nie wiem :)

Nie dziala!

Bywalec
Opublikowano

Odblokuj swoje porty.

Wejdź jeszcze raz w Panel sterowania -> Zapora systemu windows -> wyłącz obydwie funkcje.

Wejdź w ten paseczek obok głosu systemu, gdzie masz wszystkie włączone programy. Tam masz antywirusa i wyłącz ochronę komputera i blokadę programów.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Albo masz wylaczone hamachi albo oni z siecia nie sa polaczeni. Mozliwe, ze zle skonfigurowałeś

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Pierwsze sprawdź czy Koledzy są w sieci . Po drugie IP które wpisałeś w server protiepies musi być takie jakie masz na hamachi ..

55317296335558479754.jpg

l I love Skrillex l

Opublikowano

Pierwsze sprawdź czy Koledzy są w sieci . Po drugie IP które wpisałeś w server protiepies musi być takie jakie masz na hamachi ..

Tak zrobiłem, ale nie działa!

A co, nie stać was?

Planuję zakup 5 slotowego serwera, ale gdzieś w październiku! Na razie chce spróbować na moim kompie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...