Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Jesteś Bogiem" ogólne odczucia...

AlanMT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zamierzam wybrać się na ów film do kina. Mogę prosić o mini-recenzję osób, które widziały już ten film? Nie jestem specjalnym fanem Paktofoniki, słucham ich okazjonalnie, jest ciekaw nowej produkcji, oraz powstawania legendy. Ze zwiastunów wynika, że film jest godny grzechu, ale wiadomo, na trailerach/zwiastunach zawsze wszystko wychodzi lepiej niż w rzeczywistości.

Polecacie?

AlanMT

Opublikowano

Polecam byłem wczoraj w kinie na tym i to było najlepsze 15zł wydane w życiu i pierdole tych co mówią że same gimby będą bo wczoraj byłem i większośc na sali była dorosła :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Polecam nawet jak nie słuchasz pfk, ten film nie jest tylko dla fanów . kolega był, słyszał pfk może 2-3 razy a i tak mówił że się film podoba, ogólnie zaciekawiło go życie pod koniec XX wieku ;> a ze swojego wypadu, też oceniam film dobrze. można się pośmiać jak np. akcja z Sot'em w pokoju Rahima ale też są chwile ciszy na sali np. pod koniec filmu gdy pokazywane były zdjęcia magika i jego notatki. pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...