Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HURT, resell ?

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema, mam pytanie mam 600k i chciałbym się zapytać jakie itemy opłąca się skupować żeby sprzedać drożej podawajcie konkretne itemy :D w cenie do 600k.

Opublikowano

ohh, za 600k to raczej nic nie zdziałasz jednak możesz tak :

zwój sp niskiej - kupisz o 50k taniej więc za te 600k zarobisz 100k

głośniki - kupuj 5-7k taniej i sprzedawaj w nb, zarobek ok 40k za te 600k ;)

jak wpadnę jeszcze na coś to napiszę

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

@up

Dzięki za propozycje, przy okazji serwer Avalon i jak możecie to podawajcie przeciętna cenę danego itemu, bo nie zbyt ogarniam cen :), przy okazji po ile chodzą te boxy lorda draco?

Opublikowano

więc zwój jest za ok 350k to kupuj go po 300k, akurat styknie ci na 2 xD

a co do głośnika to jest różna cena. Najlepiej kupuj je jak w nb będą po 20-25k ( kupuj wtedy po 20k ). poczekaj z 2 - dni i będzie po 35k --- 15k zarobku na 1 czyli 300k na all ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

udało się piórka sprzedać po cenie 22k i mam 750k do dyspozycji, właśnie z piórkami też dobry patent, ale dawajcie więcej, będą lajki,.

Opublikowano

Czasami ludzie mają nadmiar wróżek i chcą je szybko sprzedać, możesz łatwo na jakąś trafić i sprzedać drożej. A czasami się mylą w cenach, raz kupiłem za 50k 50% wróżkę wody xD

QtiV6xY.gif

Opublikowano

no wr też spoko... Możesz też dymki, obecnie cena się masakrycznie wacha. Ja nawet kupywałem na NB żeby za kilka h sprzedać o 5-10 k drożej również na nb

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Aktualnie mam 825k, polecam sposób na piórka, co do wróżek ciężko taką osobę znaleść;/ BTW. po ile chodzą perły zwierzaka?

Opublikowano

Nazbierajcie z 3kk minimum i dopiero sie w to bawcie bo moze wam nie wyjsc;) chociaz mozna od takiej sumy zaczynac , podstawa to cierpliwosc oczywiscie chodzi mi o resell.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...