Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III Money Picker By Urlich v1.0!

BankaiGoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diablo III Money Picker By Urlich v1.0!

flyibda.jpg

Instrukcja

1. Uruchom Diablo III Money Picker By Urlich

2. Uruchom Diablo 3

3. Program przechwyci proces i wstrzyknie kod

4. Jezeli otrzymasz tekst: "Przejęto kontrolę nad procesem Diablo III.exe\r\nTeraz nie musisz juz zbierać kasy :)!"

Wszystko ok program bedzie Ci zbierał każdą kupke kasy :)

5. Jeżeli otrzymasz tekst "Nieudana próba wstrzyknięcia kodu :C\r\nWyłącz Diablo3 i Pickera i spóbuj ponownie."

Wyłacz Diablo 3 i Picker i zacznij odpoczątku

Odemnie

Zauważyłem że nie na wszystkich wersjach gry on działa u mnie osobiście działa jednak u mojego znajomego z klatki obok juz nie

jednak gdy stworzył nowy profil windows i zainstalowal tam diablo i odpalil pickera juz poszło nie wiem czym to jest spowodowane

może to jakiś odrębny przypadek ale piszę na wszelki wypadek :)

Skan:

https://www.virustotal.com/file/737978195e49d59f5791623b2d07433260b71255e46e9e91210e46f51c3fa7ab/analysis/1348391456/

Download:

http://www.sendspace.pl/file/274974afc5906efe8c963d9

Opublikowano

Mógł byś bardziej wytłumaczyć jak to działa w sęsie czy działa na takiej zasadzie farmienia chodzi bije potworki i zbiera golda ? i czy automatycznie używa skilli albo coś tego typu

Opublikowano

Może napisze wprost mam go od znajomego on gra na nim jakiś czas nie chce powiedzieć skąd go ma ale działa i gramy na nim grupa znajomych tak około 10 chodz nie powiem nie u każdego odpala sie bez problemu czasami mam tak ze odpalam go z 15 razy i mi nie zbiera mimo ze wstrzyknie ten kod czy o co tam chodzi no ale jak juz zbiera to zbiera mam go juz z miesiąc tak na oko i bana nikt z nas nie wyłapał

@Up wlaczasz i ty grasz normalnie a to tylko zbiera kase nic wiecej prawdopodobnie dlatego nikt jeszcze nie ma bana

Opublikowano

Tak tylko że nawet bez hacków czy żadnych bugów kasa się sama zbiera. Hack dodaje bon do zbierania pieniędzy na daną odległość? Wystarczy sobie kupić zbrojkę z bonem i tyle. Jak dla mnie bezsens.

Opublikowano

A u mnie zbiera o dziwo jednak dopiero za 3 razem zaskoczylo no ale działa :)

@SynekMTG

Co za sens hmm a taki ze nic nie trzeba kupować xD a odleglośc jest spora ponad obszar widzenia sporo

Admin Cienia
Opublikowano

Tak tylko że nawet bez hacków czy żadnych bugów kasa się sama zbiera. Hack dodaje bon do zbierania pieniędzy na daną odległość? Wystarczy sobie kupić zbrojkę z bonem i tyle. Jak dla mnie bezsens.

Jakby taki program zmieniał dystans podnoszenia pieniędzy to w ciągu minuty miałby bana ;)

Ogólnie niepolecam takich programów ale jak kto nie strachliwy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

autor programu sobie pozbiera Twoja kase ;)

Program wprost genialny... no bylby gdyby autopickup nie zostal zaimplementowany do d3 ;)

Co bedzie nastepne? Uber hack wyswietlajacy zegarek?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...